The Cape 1x03 - Kozmo

A The Cape első két felvonása kellemes meglepetést nyújtott, bátran hihettük, hogy a folytatás is hasonló eredményeket csillogtat majd meg. Nem is kellett csalódni, a készítők jól megkomponálták a Kozmo névre keresztelt epizódjukat. Még mindig elég bevezető szagúak az események, az igazi kibontakozás még várat magára.

Tovább...

A cím sokat mondó. Egyben Max régi neve, abból az időből, amikor még igazi előadóművész volt, másrészt egy új gonosztevő nevezte el így magát, aki frissen szabadult egy oroszországi börtönből és nem mellesleg Max korábbi tanítványa. Ha még hozzávesszük, hogy a köpeny eredetileg az övé volt és azért jött vissza Palm City-be, hogy igényt formáljon rá, máris kapunk egy érdekes történetet.

Azért remélem, hogy nem minden rész fog arról szólni, hogy megjelenik valami pszichopata a városban a Köpeny pedig lezúzza a végére. Ennél azért valami ötletesebbet várok, de igaz, hogy erre a mostani megvalósításra szükség volt, hogy megtudjuk egy-két dolgot a köpenyről és az egész mitológiáról, ami körüllengi.

Orwell is kivette a maga részét a sztori alakulásából, az ő karaktere kicsit foghíjas még, ezért szüksépg volt egy kicsivel részletesebb bemutatásra. Nem tudtunk meg konkrétumokat, de az írók nagyon azt sugallták, hogy bizony a szemrevaló leányzó Chess gyereke.

Ami miatt nekem személy szerint tetszett a rész, az a hangulat. Valahogy mindig van némi plusz ebben a sorozatban, valami megfoghatatlan apróság, ami jobbá teszi annál, mint amire számítunk. Továbbra is tartom azt, hogy hosszú időn keresztül nem lehet fenntartani az érdeklődést, muszáj lesz egy izgalmas és fordulatos történettel előrukkolni, különben az eddig szépen felépített koncepció el fog laposodni. Valahogy nekem a Smallville-re emlékeztet, ahol a korai évadokban túl sok volt a rinyálás és már nem néztem tovább.

Persze ez a jövő zenéje, badarság lenne leírni a sorozatot. Kíváncsian várom mit hoznak ki a folytatásból, mert potenciál van rendesen szinte minden karakterben, csak ki kell használni.

Összességében egy izgalmas, jó részt láthattunk, amely tartalmazta azt a pluszt, ami a nagyérdemű szórakoztatásához kell.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről