Bones 06x02 The Couple in the Cave

Ez az epizód bizonyos szinten egy kicsit más volt, mint a többi, vagy inkább csak nekünk shippereknek volt egy kicsit elszomorító. Ugyanis az eddig csak a képekről és elbeszélésekből ismert Hannah, Booth új barátnője felbukkant, és ezzel rengeteg érzést felkavart vagy éppenséggel nem kavart fel. Egy kicsit persze meglepődtem magamon, hiszen már nyáron elhatároztam, hogy nem fogom bírni Hannah-t és nem is értettem, hogy Hart Hanson miért nyilatkozza folyton-folyvást, hogy kedvelni fogjuk, mindennek ellenére. Egyszóval egészen megkedveltem Hannah-t. Na, de előzetesben most csak ennyit mondok...

Tovább...

Ebben az epizódban egy különös esettel találkozik, kedvenc bűnüldöző csapatunk. Egy kiránduló pár az eső elől, egy barlangba menekülve, szembe találja magát két ölelkező csontvázzal. Ám, mint később kiderül, azért ölelkeztek, mert mindketten súlyosan megsérültek. Miután a bizonyítékokat és a maradványokat visszaküldték a Jefferson-ba, Booth és Brennan szokásához híven elfogyaszt egy közös reggelit a Royal Diner nevezetű helyen. Ezzel még nem is igazán lenne említésre méltó esemény, egészen addig, amíg a semmiből fel nem bukkan Booth titokzatos barátnője Hannah.

Hannah-nak Irakban kellene tudósítania, ám inkább úgy döntött, hogy hazajön a barátjához, és Washingtonban vállal munkát. Brennan természetesen egyből lecsap az új lányra, és bemutatkozik neki, ám úgy tűnik, hogy nem igazán érintette meg ez a dolog, pedig az eddigiek fényében ez egyáltalán nem lenne különös. De ő természetesen sose mutatja ki az érzésit, sőt, ahogy később nyilatkozik ő az egyetlen ember a társaságból, aki azt az életet éli, amit várt.

Ezt persze Clark már nem hagyhatja szó nélkül, pedig ő az egyetlen ember, aki hisz abban, hogy a magánéletet nem a munkahelyen kell intézni.

A nyomozás előrehaladtával kiderül, hogy mindkét áldozat az AA tagja volt, pedig látszólag semmi közös nem volt bennük, hiszen teljesen más környezetben éltek, különböző munkát végeztek, sőt a férfi áldozat úgy nézett ki, mint George Clooney.

De most úgy döntöttem, hogy inkább beteszek néhány –számomra vicces vagy esetleg fontos-jelenetet az epizódból, képpel és párbeszéddel, ami sajnos most csak angol lesz de, ha van rá igény, akkor átfordítgatom! : )

Brennan: So I’m the only one living the life I expected.
Angela: How’s that, honey?
Brennan: It’s um… it’s as I expected.

Brennan: You see! This is about nothing more than Dr. Edison’s incompetence. 
Clark: That was… very kind.


 

0

Hát igen, azt hiszem ebben a

Hát igen, azt hiszem ebben a részben abszolúte Clark a csúcs :D Hannah-t "sajnos" én is kedvelem, Booth viszont annál kevésbé. Szegény Brennan miatt meg én is sírtam, akkora szerencsétlen..

még jó, h mindannyian

még jó, h mindannyian eldöntöttük, h utlni fogjuk HM-et.

ez a rész nekem is elég fura volt (nem amegszokott), és csak a poénok és Bren szenvedése adta el most ezt a részt

boreeester képe

én kábé úgy röhögtem, hogy

én kábé úgy röhögtem, hogy majdnem úgy jártam, mint a végén clark.. xD szerintem jó poénok voltak benne, de hiányzik a Chemistry...

"In time, every sad ending can become happy, it's only sad because one stops telling the story, it goes on, it's just untold"

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről