Body Of Proof 01x01 Pilot

Akármennyire hihetetlen, de ez a sorozat hamarabb került a magyar tv-be, mint az amerikaiba. Igen, igen, ezt is megéltük! De sajnos én elég rosszul viszonyulok a magyar szinkronhoz, így elég hamar feladtam a magyar verziót, és inkább megvártam az amerikai premiert. Habár eredetileg a premier még szeptemberben lett volna, de valamiért az ABC áttolta midseason-re.

Számomra a fő vonzerő ebben a sorozatban, egyértelműen Dana Delany volt, aki tavaly feltűnt a Castle dupla epizódjában, valamit a Született Feleségekben is láthattuk egy ideig.

Őszintén szólva nem igazán merek véleményt mondani a pilot epizódról, majd talán néhány rész múlva lehet igazán megítélni, hogy mi lesz a sorozat sorsa. Ez az első rész számomra elég mű és erőltetett volt, sőt helyenként hiteltelen, ami persze nem azt jelenti, hogy később is ilyen lesz. Éppen ezért folytatom is mindjárt a második résszel. Persze nem azt mondom, hogy teljesen érdektelen a dolog. Dana játékát csak dicsérni tudom, és külön tetszik ez a kissé szarkasztikus hangnem, amit ráosztottak. A partnere, akinek még nem tudtam megjegyezni a nevét, kísértetiesen emlékeztet Wendell-re a Bones-ból. Van benne valami szimpatikusan sármos kisugárzás, ami miatt kíváncsian várom az ő jelenlétét is. Például nem igazán tisztázták, hogy ki is ő pontosan. Egy-egy fél mondat el lett ejtve arról, hogy mintha zsaru lett volna, de semmi közelebbi.

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy mit fog az ABC kezdeni ezzel a sorozattal, hiszen ez a második krimi – nyomozós jellegű sorozata a Castle mellett. Eddig a csatorna nem nagyon szerezett tapasztalatot a krimikben, de semmi sem késő, így csak szurkolni tudok nekik! Ráadásul a pilot nézettsége meglepően jó volt. Ez a jó 12 milliót jelent. Persze a felvezetése a Dancing With The Stars volt, így valahol érthető is.

 

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről