Being Erica 01x03 Plenty of Fish

Az utóbbi időben egy kissé elhanyagoltam ezt a sorozatot, pedig meglehetősen a szívemhez nőtt. Végre egy sorozat, ami nem a tökéletes, plasztikázott emberekről szól, akiknek tele van lehetőségekkel az életük.

De a másik ok, amiért utol szeretném érni magam a sorozattal nem más, mint, hogy Amerikában már a harmadik évadot kezdték el vetíteni, ráadásul, ha jól tudom, a Universal Channel hamarosan a második évadot tűzi műsorára Magyarországon.

„A múltat kergetve a jövőbe botlott.”...

Ebben az epizódban Erica a gimnáziumi osztálytalálkozójára készülődik, ám mint tudjuk ezek az összejövetelek sosem az újra találkozások öröméről szoktak szólni, hanem jóval inkább amolyan ki mit ért el eddig az életben, és kinek van jobb pasija, sőt netán férje. Kinek van több „élet-trófeája”. Tehát Erica is bizonyítani szeretne, ám ez nem olyan egyszerű, mivel nem régen rakták ki az állásásból, a legutóbbi randiján pedig kiderült, hogy a tökéletesnek hitt fickó egy megszállott hamis, afrikai-maszk gyűjtő.

Erica megkéri Ethan-t, hogy kísérje el a találkozóra, és játssza el a tökéletes barátot. Amikor megérkeznek Ericának szembe kell néznie az egykor tökéletes gimnáziumi szerelmével, akivel elvesztette a szüzességét. De, mint kiderül később Dr. Tom irodájában, nem volt valami tökéletes első alkalom, ugyanis Zach, a barát felvette magukat videóra, hogy később eldicsekedhessen a barátainak a dologról. Erica úgy gondolja, hogy ez a dolog vezetett ahhoz, hogy felnőtt fejjel minden pasiban a hibát keresi, és képtelen megbízni bennük. Ekkor Dr. Tom visszaküldi őt arra a bizonyos tóparti kirándulásra, ahol mindez történt.

Erica elhatározza, hogy bosszú áll a fiún, azért amikor eljön a pillanat felkapja a kamerát, és Zach képébe dörgöli, hogy milyen szörnyű dolgot akart tenni. De úgy tűnik, hogy ez a megalázás nem hagy mély nyomot benne, ezért mindenkinek azt mondja, hogy azért szakított Ericával, mert „szif-ülepe” van.  Ekkor tűnik fel a színen az osztály fura figurája, Alex Berlin, aki szépen leteríti a nagyképű Zach-et. Ez persze meglehetősen imponál Ericának, és úgy dönt, hogy amit nem tett meg Zach-el, most bepótolja.

Ekkor tér vissza a jelenbe, ahol találkozik Alex-el, aki teljesen megváltozott az évek során, és a lány úgy dönt, hogy ad neki egy esélyt, hátha itt a megfelelő alkalom, hogy találjon egy tökéletes srácot. Ezért elküldi Ethan-t haza, de közben a lány, akinek Erica be akarta bizonyítani, hogy tökéletes élete van, rájön, hogy csak hazugság volt az egész este. Erre Alex is otthagyja, mivel éppen most esett túl egy szakításon, ugyanis a lány megcsalta, ezért nincs kedve megint hazugságban élni.

Erica végül két bödön jégkrémmel és egy Dr. Tom-mal való beszélgetés után Ethan lakásán köt kit, ahol az új tapasztalatokkal telítődve, kapcsolatuk egy újabb szakaszába lépnek át.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről