A 200. South Park epizód

Megérkezett a jubileumi South Park rész, amelyen jól látható, hogy az alkotók alaposan átgondolták és készültek rá. Az előzetes hírekből azt lehetett tudni, hogy minden olyan híresség szerepelni fog a 200. epizódban, akit valaha megbántottak.

Ebből pedig akad bőséggel, hiszen ez a sorozat tényleg senkit sem kímél. A készítők be is tartották szavukat és elég sok mindenkit felsorakoztattak a rész mellé. Nem maradtunk sztárok és eget rengető történet nélkül.

Igazság szerint a 200. epizód elég jó lett, nem csak azért mert sok régi arcot és történetszálat visszahoztak, hanem azért mert ezeket teljesen korrekt módon gyúrták össze egyetlen nagy kupaccá. Az meg már csak hab a tortán, hogy a sztori vége majd csak a 201. vagy a 202. epizódban fog kiderülni.

Igazából a konkrét történetbe nem szeretnék belemenni, csupán jelezni akartam, hogy újabb mérföldkőhöz érkezett a sorozat. Hiszen nem sok olyan aktív széria van manapság, amely ennyi epizódot tudhat maga mögött.

Annak ellenére, hogy a South Park mennyire pikáns, pimasz és provokatív, mégis képes volt túlélni az elmúlt sok-sok esztendőt. Népszerűsége továbbra is töretlen, ezért nem lepődnék meg, ha a következő 100 rész után is elmondhatnám, hogy még mindig aktív sorozat.

Ettől függetlenül az utóbbi néhány részt elég laposnak éreztem, hiányoznak a nem is olyan régi idők nagyobb volumenű epizódja. Pl.: az Imaginationland.

Talán majd a 200. folytatása ütni fog. Eddig elég jó keretet adtak hozzá. Meglátjuk jövőhéten.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről