Válasz a hozzászólásra

Supernatural 7x12 - Time After Time After Time

A mostani rész egy egészen érdekes üggyel foglalkozott, ahol feltűnt két legendás személy is. Sajnos a főszál eseményeit nem görgették tovább az alkotók, mégis egy szimplán lazulós epizódnak elment. Ezúttal a 40-es évek Amerikájába kalauzoltak el minket, ahol ugyanolyan macska-egér játék zajlott a vadászok és szörnyek között, mint napjainkban.

A nevesebb vendégszereplő ezúttal Nicholas Lea lett, akit a rajongók jól ismerhetnek az X-aktákból. Nem is akárkit testesített meg a színész. Eliot Ness híres figurája helyet kapott a Supernatural világában is.

A sztori szerint egy embereket ölő különös emberre vadásztak hőseink, aki még az idő manipulációjára is képes volt. Ő volt maga Kronosz, a görög mitológiában szereplő titánok egyike. Igaz itt kicsit más fényben tündökölt. Sok ezer éves istenség, akit már csaknem elfeledtek, ezzel megcsappant az ereje is. A bálványozás már nem volt elég az életben maradásához, ezért áldozatokra volt szüksége.

Mivel a férfi előszeretettel ugrált az időben, Dean önhibáján kívül követte őt a múltbéli Amerikába, ahol rögvest összebarátkozott Elit Nessel, aki szintén vadász. Itt megjegyzem, hogy Nicholas Leanak elég jól állt a szerep, jól mutatott a korra jellemző kosztümben. Dean már mókásabban festett, bár az írók elképzelése pont ez lehetett.

Az eset szépen csordogált a maga medrében. Nem maradhatott el a szokásos üzengetés a múltból sem. Sam a jelenben, Dean pedig a múltban kezdte módszeresen felgöngyölíteni az ügyet, elkapni Kronoszt és visszatérni ebbe a korba.

Mills seriff is a fiúk rendelkezésére állt, jó volt látni egy ismerős arcot. A vége persze boldogsággal zárult a vadászok számára, de sokkal fájóbban a vérre szomjazó istenségnek. Nem volt egy túl emlékezetes rész, az ütősebb poénok is elmaradtak. Eltelt a játékidő, letudtuk, ennyi.

Összességében egy elég közepes epizódot láthattunk, ahol a vendégszereplők és a nem megszokott környezet mozdította el a történetet a holtpontról.

0

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről