Válasz a hozzászólásra

The Walking Dead 2x04 - Cherokee Rose

Az évadnyitót leszámítva az utóbbi hetek epizódjai valahogy nem az igaziak. Ha megvizsgáljuk, hogy ebben a szezonban mi történt eddig, rá kell jönnünk, hogy nem túl sok. A következetlenség nélküli egy helyben topogás sosem volt jelen a sorozatban, most mégis azt érzem, hogy nem haladunk sehová.

Hiányzik valami kis plusz, ami előremutat a történetben. Valami nagyobb cél, aminek az elérése mozgatja a társaságot és nem csak az aktuális kis dolgok elvégzése. Mint valami online rpg játék, ahol valakitől kapsz egy küldetést, elmész, letudod, visszajössz és kész.

Lényegében három külön kis küldetésre bontható a mostani epizód.

Az egyikben Daryl játszotta a főszerepet, miközben Sophia után kutatott. Hőseink szerencséjére a farmon akadt egy térkép, így módszeresebben lehetett kutatni a kislány után. Daryl barátunk sok hasznosat nem talált, maximum egy kis reményt, de ez még elég kérdéses. Ettől függetlenül a Carollal megkomponált párbeszéde tetszett, szép jelenetsor volt.

A következő sztori már specifikusabb, hiszen egy kútban rekedt zombit akartak hőseink kihúzni onnan. Persze nem azért mert szegényke olyan rosszul érezte magát, szimplán szükség volt a kútra és a járkálóval érlelt víz nem annyira finom. A lényeg az volt, hogy a szerencsétlent egy darabban emeljék ki, nehogy a vére beszennyezze a kutat. A csóringer zombi kinézete pöpec lett. A dolgok ezen részét mindig jól megoldották, sosem volt panasz a látványra. A manőver mégsem úgy sikerült, ahogy várták, szóval ezért a küldetésért nem sok XP járt.

Végül egy romantikusabb jelenetsor következett. Az elbűvölő szépségű Maggie töltött egy pásztorórát Glennel. A küldetés szimpla bevásárlókörútnak indult, de érdekes eseményekbe torkollott.

Ja, és Lori terhes. Kérdés, hogy kitől.

Összességében egy visszafogottabb epizódot kaptunk ismét. Nem tudni merre halad a sorozat, mikor történik már valami más. Kicsit leült minden, remélhetőleg a folytatás jobb lesz.

0

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről