Myra blogja

True Blood 2x07 - Release me

Remélem mindenkinek jól sikerült a Szilveszter, kipihente magát és készen áll 2010-es évre.
A True Blood második évadja természetesen folytatódik, mind a Sorozatportálon mind a televízióban, úgyhogy akit érdekel az nem marad le semmiről. 

BUÉK…

0

True Blood 2x06 – Hard hearted Hannah

Igazán eseménydúsra sikerült a hatodik rész, minden elismerésem. Az első évad is körülbelül a hatodik rész táján indult be, itt sem lett másképp. Leginkább a gyülekezet igazi küldetése döbbentett meg, de az ismeretlen nő is jókor toppant be, jól összekuszálja a szálakat.  

Tovább itt...

0

True Blood 2x05 – Never let me go

Esküszöm, hogy jó kedvvel és kiegyensúlyozottan vártam ezt a részt, mégis lehet, hogy a tegnapelőtt látott Avatar című film az oka, hogy nehéz koncentrálni. A hatása alatt vagyok még mindig. Na de nézzük akkor, mik történtek…  

Kattints…

0

Én, Pán Péter

Noha Karácsony van még mindig, és vidámságra, sok nevetésre vágyunk, meg kell hagyni, vannak olyan televíziónézők az ünnepekkor, akik szívesen megnéznek egy olyan filmet a kandalló mellett, egy pokrócba burkolózva, ami  megérinti őket. Az Én, Pán Péter túl azon, hogy eszünkbe juttatja a gyerekkorunkat, a család bensőséges szeretetteljes érzését, varázslatos pillanatokban részesít mindenkit, aki hisz a mesékben és azok erejében. 

Finding the story here...

7

Kalandpark

Kalandpark (Adventureland)

Greg Mottola rendezte ezt az idén nyáron bemutatott filmet, s bár Kristen Stewart és Ryan Reynolds kivételével számomra más ismerős arc nem szerepelt benne, ez nem von le semmit a film értékéből. Kár tagadni, de nagy visszhangot nem keltett a Kalandpark, az Alkonyat  rajongók egy része azért biztos beült és megtekintette.

Folytatás...

6

True Blood 2x04 - Shake and Fingerpop

Kicsit sok a lelkizés, a felesleges párbeszéd a semmiről. Ennél többet vártam...

Mennyire is?

0

True Blood 2x03 - Scratches

Ez már nevezhető egy igazi elborult True Blood epizódnak! És azok az ’Oh my god’-ok!

Oh my god… 

0