A-fraid blogja

Legend of the Seeker 2x12 trailer

Hajjaj, miért érzem azt, hogy ebből sem hoznak ki túl sokat...

0

The Big Bang Theory 1. évad

Eljött végre a pillanat és megteszem az első bejegyzésem ezzel a komédia sorozattal kapcsolatban. Alapvetően mindig is kedveltem a vígjáték sorozatokat, mivel nem kellett követni, a nélkül is poénosak voltak. Meg azért a legtöbb komédiával nincs is baj. A Chuck Lorre és Bill Pardy készítő páros nagyot alkotott. Rég szórakoztam ilyen jót, ilyen jó poénokon.

Az első 17 epizód alapján…

0

Carnivále 1x12 – The Day That Was The Day

Elérkezett hát a pillanat, és a Vándorcirkusz első évadjának lezárása. A 12. epizód méltó is egy szezon zárásához, hiszen érdekes, drámai, a jövőben sorsfordító események következnek be.
Az első évad amolyan bevezető szerűség, mivel a másodikban azért nagyobb a hangsúly a magyarázatokon. De még így sem válik minden érthetővé, szóval az egész olyan Carnivále-os!

„AVATAR”

0

Legend of the Seeker 2x11 – Torn

Erre az epizódra kár volt két hetet várni. Nem tudom eldönteni, hogy a Valentin nap miatt volt ilyen a rész, vagy eredetileg is ennek szánták. Nagyon semmilyen volt, ami végső soron elfér egy évadban, csak az a baj, hogy most már sorra jönnek az ilyen részek.
Természetesen a story sem halad. Kezd olyan lenni, mint a Carnivále…

(A képért köszönet Wouhn-nak!!!)

:D

0

Aeon Flux

A most következő Science fiction bizonyára sokak számára ismerős lehet, hiszen egy kultikus, japán animációs rajzfilmből készült. Karyn Kusama rendezte és egy igazán nagy nevet sikerült szerződtetni Aeon szerepére, még pedig Charlize Theront. A film megpróbálja a rajzfilm sajátos hangulatát a vászonra varázsolni. Valamelyest ez sikerült is, ám a film láttán mégis furcsa érzés támad az emberben. Valahogy nem az igazi…

A jó és rossz peremén…

5

A Csúf Igazság (The Ugly Truth)

Valentin nap alkalmából előre vettem ezt a tavalyi romantikus vígjátékot, amit a csinos Katherine Heigl-lel és a sármos Gerard Butlerrel próbáltak eladni. És meg kell hagyni, ez sikerült nekik!
Tűrhetően választották ki a párost a filmhez, a szövegkönyvön is érződik, hogy nem csak úgy összedobálták, de természetesen a történet nem tud szabadulni az ilyenkor szokásos műfaji sablonok közül.

Klisétenger szarkazmussal.

6

Legend of the Seeker 11. epizód előzetes

A trailer-t megnézve, nem tudom  mi várható ettől a résztől....

0

Pandorum(A halálhajó nyomában)

Én már a trailer láttán éreztem, hogy ez egy olyan film lesz, amiért érdemes lesz leülnöm.
Így is lett. Ez a mozi simán a 2009-es év sci-fi-je volt, az Avatár mellett, de talán a tavalyi eresztés legjobbjai közé sem túlzás besorolni. Nem mentes az ismétlődésektől, – nehéz újat mutatni – de egy igényes, szórakoztató, elejétől a végéig izgalmas, fordulatos történet. Csak ezt a gagyi alcímet nem tudom megérteni. Milyen halálhajó? És hogy értik azt, hogy a nyomában?
Szó sincs ilyesmiről!

Az Elysium űrhajó útra kelt…

7