A-fraid blogja

Carnivále 1x7 – The River

A vándorcirkusz nem áll meg, városról városra halad, hiszen pénz nélkül még ők is éhen halnak.
De most nem a társulat tagjainak élete a lényeges! Eddig főleg így volt, de az évad felénél változott a felállás és Justin több szerepet követelt magának. A karakter személyiségfejlődése megkezdődött.
A történet ismét megtorpan egy kissé, nem derülnek ki sorsfordító elemek, de pár érdekességgel ismét segítenek a nézőkön.

Az Atya, a Fiú és a Rádió.

0

Prisoner folytatás!

A sorozat is hamarosan folytatódik, hiszen csupán a két utolsó rész van hátra. De közbe jött egy kis változtatás, ugyanis innentől kezdve az én tolmácsolásomban olvashatjátok a maradék részeket.
Ez esetben sem tudok pontos időpontot ígérni, mikor jelentkezem, de igyekezni fogok, ennyit megígérhetek.
Nem oly sokára az ötödik rész olvasható lesz itt a SP-n!

Türelmeteket kérem, de addig is nézzetek ebbe bele!


0

Alice Csodaországban. Hamarosan!

A Syfy tavalyi két részes sorozata, mindenképpen érdekesnek tűnik. Lewis Carroll klasszikus meséjének high-tech, sci-fi újragondolása.
Egyelőre nem tudom megmondani, mikor láthatjátok nyomát itt a Sorozatportálon, mert kissé el vagyok havazva, de annyit már biztosra mondhatok, hogy két részletben jelenkezem és hamarosan...

Addig is ízelítőnek itt egy kecsegtető trailer:

0

Pénteken Dűne!

Nem is emlékszem már, hogy mikor találtam ki, hogy foglalkoznom kellene Frank Herbert örökbecsű történetével a Dűnével, amiből egy film és két mini sorozat is készült. Rég volt, már egy ideje adós vagyok vele. Ezért e hét pénteki napján feltöltésre kerül az első adaptáció mind közül, a 84-es, Lynch-féle egész estés film kritikája. Előre láthatólag heti egy alkalommal fogok jelentkezni a Dűnnékkel, ha minden jól megy, péntekenként.

0

Legend of the Seeker 2x07 - Resurrection

A Kereső újra itt van, beindul a Seeker-Szerda! Új résszel jelentkezem és mostantól minden szerdán kereshetitek az új epizód kritikáját!
Nincs kétségem, hogy a cím nagyban árulkodik arról, hogy miről is lesz szó. A resurrection, vagyis feltámadás sokat sejtet. Akkor el is árulom, hogy egy remek epizóddal van dolgunk, kellően izgalmas és drámai a szünet utáni folytatás. Régi szereplők térnek vissza, meghökkentő megoldásokkal gazdagították a történetet, ámbár meg lennék lepve, ha mindez így lenne a regényben…

A téli álom után...

0

Évértékelő: Sorozatportál Movie Award 2009

Az új év kapcsán szokás visszatekinteni az előző esztendőre, összegezni jót és rosszat, felidézni a szép, s kevésbé szép emlékeket. Én ezt megtettem és úgy gondoltam közzé is teszem.
Az alábbiakban a Sorozatportálon 2009-ben megjelent, feltöltött filmek közül választottam ki, az általam legjobbnak és legrosszabbnak tartott, alkotásokat. Értelemszerűen csak olyan filmekről beszélek, amiket láttam és írtam róla, vagy valamelyik társam írt róla, de én is láttam.
A legjobb mozi az Ezüst Veréb díjat, míg a legrosszabb a Műanyag Macskaszar díját kapja.

És a díjazottak…

0

Carnivále 1x6 – Pick A Number

Idei első bejegyzésem, mivel csütörtök van, hát egy Carnivále folytás lett. Igen érdekes résszel halad tovább a story. Az előző rész csupán felvezette a most következőt, mely szintén Babylonban játszódik. Mi több, ott folytatódik, ahol az előző abba maradt. Betekintést nyerhetünk a Cirkusz egy különös hagyományába, a „kocsi elé állításba”, illetve Justin testvér is megkezdi az igazi átalakulását.

Folytatás…

0

Boldog Új Évet!

Sikerekben gazdag, boldog , békés új évet kíván a Sorozatportál csapata!
Legyen a következő jobb, mint az előző, remélem oldalunk látogatásáról sem szoktok le.
Az SP jövőre ugyanebben a szellemben, minőségben és lendülettel folytatja a munkát.
Ti pedig gyertek olvassatok, beszéljetek róla, mondjátok meg nekünk, ha valami nem tetszik, vagy épp fordítva.
Kellemes időtöltést kíván:

Myra, a SP hercegnője, Wouhn, a Sorozatok Királya, Prozewa az Ifjú Titán, és A-fraid. :D

0