A-fraid blogja

Aranymálna 2010

Ha már tegnap megemlékeztünk az Oscar-ról, akkor úgy illik, hogy a Legrosszabb teljesítmények versengését se felejtsük el, vagyis röviden szót ejtünk az idei Aranymálnáról

Folytatás…

0

Boldog Nőnapot!

A Sorozatportál tagjai ezúton szeretnék felköszönteni a nőnemű látogatóinkat és olvasóinkat!
Nem sok, de a semminél több!

0

Oscar 2010

Ezzel a rövidke bejegyzéssel a Sorozatportál is megemlékezik az idei, 82. Oscar gáláról, mely március 7-én, vagyis tegnap zajlott le. Nagy várakozás övezte az eseményt, hiszen egyrészt az év egyik legnagyobb filmes pillanata, másrészt pedig számtalan érdekességgel kecsegtetett.

Bővebben…

0

Cyborg 2 – Üvegárnyék

Ennek a filmnek története van. Mármint, hogy miként bukkantam rá. Amikor is a Kiborgtanárokhoz keresgéltem egy képet, amin látszik, hogy mennyire igénytelenül néz ki az a robot, amit a végén mutogatnak, találtam egy posztert erről a filmről. Nézem, nézem… Ez nem Angelina Jolie?
És de! Ő az, még pedig borzasztóan fiatalon, kezdő színészként. Bevallom ezért szereztem be a filmet, kíváncsivá tett Mrs. Pitt, vajon milyen moziban játszhatott, amikor még senki sem ismerte…

Köszöntelek a huszadrangú sci-fik országában!

2

A griff támadása(Gryphon)

Ehhez a filmhez, így elől járóban, nem sok hozzáfűznivalóm van. Talán annyit, hogy egy 2007-es fantasy-ről van szó. Elszomorító, hogy pontosan az ilyen típusú filmek miatt olyan borzalmas az igazi fantasy mozik megítélése. Például az enyém is. Ez a produkció Asylum szintű és lerombolja az összes reményem, hogy a Gyűrűk Urán kívül valaha még láthatok egy igényes fantasy-t.

Az előzetesem után…

2

Engedj be!(Let the right one in)

Különös alkotás ez. Első ránézésre nem is tudtam, hová tenni. Másodikra már valamelyest közelebb került hozzám a film. Érezhető rajta a művészi szándék, és magával ragadó a hangulata, csak kicsit halvérű és sápadt lett. Mégis, azt kell mondjam, egy ilyen elcsépelt témakörben, mint amilyen a vámpírizmus, egy üdítő színfolt. Még ha ez a szín a szürke és a fekete keveréke is…

„A bánat? Egy nagy óceán.”

9

Carnivále 2x2 – Alamogordo, N.M.

Megkezdődött tehát az új évad, egy remek első résszel. De azért Daniel Knauf és társai nem hazudtolták meg magukat. A második epizód visszavesz az iramból. Ennek ellenére halad a story és előre mutat. Más lesz ez az évad, annyit már is elmondhatok.

A Banya szavával élve…

0

Legend of the Seeker 2x13 – Princess

Mostanság meglehetősen elégedetlen voltam a felhozatallal, ezért is reménykedtem – a trailer alapján – egy jópofa, mókás epizód lehetőségében. Meg kell mondjam, a készítők mindent az elvárásaim szerint csináltak. Rég szórakoztam ilyen jól Seeker-en!
Ez hölgyeim és uraim, a tökéletes töltelék epizód.

Akkor nézzük is…

0