A-fraid blogja

Legend of the Seeker! Tovább keresünk januárban!

A fantasy mese majd 2010. január 9. napján veszi kezdetét, addig már nem is kell olyan sokat aludni.

0

Karácsonyi üdvözlet(The Christmas Card)

Utolsónak szánt karácsonyi bejegyzésemnek ez a filmet gondoltam, mert az ismertetője felkeltette az érdeklődésem. Egy Hallmarkos produkcióról van szó, ami egy bizonyos minőséget garantál, de azt kell, mondjam én egy kicsit többet vártam a story alapján.

Mire képes egyetlen üdvözlő lap?

6

Rémálom Karácsonykor

Egy korábbi bejegyzésünket ajánlanám a figyelmetekbe, amit ugyan a Tim Burton-hétvégénk alkalmával prezentáltunk, de karácsonyi témája miatt illik mostani filmjeink sorába.
Ez pedig nem más, mint a Karácsonyi lidércnyomás.

0

Karácsonyi ének(Christmas Carol)

Ezt a filmet szerintem mindenki ismerheti. Valaki azért mert már látta, valaki azárt mert a bemutatót látta, valaki azért, mert ismeri Charles Dickens eredeti történetét. Egy remek mese újrafeldolgozása, a főszerepben Jim Carey-vel, de azért látható még a Zemeckis által rendezett animációs moziban Gary Oldman, Bob Hoskins és Colin Firth.

Három szellem jő…

6

Igazából szerelem(Love Actually)

Első karácsonyi bejegyzésemként ezt a filmet választottam, mivel nagy kedvencem, remek színészgárda fémjelzi és nem utolsó sorban: Érzésem szerint megragadja egy giccsessé, üzletté tett ünnep valódi értelmét, hangulatát. Egy kiváló angol film, ami megmutatja – elképesztően sokszínűen – hogy mit is jelent ez az ünnep valójában. Emellett páratlanul jó szórakozást nyújt, megmosolyogtat, elszomorít, és bár színészek játszanak benne, mégis igazi érzelmeket ébreszthet bennünk.

„Love is all around me…”

9

Carnivále 1x5 – Babylon

Ugyan Karácsony  van, de csütörtök is, ehhez híven újabb rész elbeszélése követezik a vándorcirkusz különös történetéből. Mint az a címből is látszik, elérkeznek a rettegett Babylonba.

Lássuk…

0

Kiskarácsony a Sorozatportálon!

A lap írói a mai naptól 26-ig jelentkeznek karácsonyi filmek kritikáival. Ezzel kapcsolódva be az ünnep hangulatába, szellemiségébe.
Esetleg még segítgséget is nyújtva azoknak, akik nem tudják mégis mit nézzenek meg társasággal.
Vagy azoknak, akiknek nem jutott társaság és egyedül ülik meg az ünnepet.
Akárhogy is legyen...

Kellemes Ünnepeket és Békés, Boldog Karácsonyt mindenkinek!


A SP csapata

0

Legend of the Seeker - Téli pihenő

A Seeker-szerda új rész hiányában elmarad! Amíg nem kezdődik újra a sorozat, addig itt sem lesz túl sok kapcsolódó bejegyzés.

0