A-fraid blogja

Carnivále 1x2 – After the ball is over

Csütörtök, tehát ismét jelentkezem a Vándorcirkuszunk történetével. Az évad megnyitása meglehetősen fogósra sikeredett. Tele vagyunk kérdésekkel a történésekkel kapcsolatban.
Mi lehet még ebből? Vajon kitart e a lendület? Mi lehet a háttérben? Kik ezek az emberek valójában? Emberek egyáltalán?
Annyi bizonyos, hogy a második rész még sodró lendületű.

Tovább…

0

Új "Várható filmek" lista.

Mivel hamarosan a végére érek a jelenlegi listának is, (Igen-igen vannak még a listán, de én azokat már mind megírtam...) arra gondoltam megosztom veletek mit terveztem a következő körben. Ha tetszik, nem tetszik szólj meg a Fórumban. Ha szeretnéd, hogy bevegyek valamit a listára, akkor a Fórum/Ti kéréseitek-ben érdemes nyomot hagyni magad után.
Szerintem éljetek a lehetőséggel, mert így olyan filmekről is olvashattok, amiket ti szerettek.

A lista (eddig):
Gamer
Pandorum
Zombieland
Gryphon(A Griff támadása)
Cyborg 2 - Üvegárnyék
Pusztuló univerzum
Oldboy

0

Legend of the Seeker 2x4 – Touched

Az utóbbi részek miatt elkezdtem kissé aggódni, hogy unalmassá és egysíkúvá kezd válni a sorozat, de most sikerült egy egészen remek részt készíteni. Bár a Cara életével foglalkozó, előző, rész sem volt rossz. A lényeg az, hogy ebben a részben aztán volt minden, amit eddig megszokhattunk.
Ismét előtérbe került Richard és Kahlan hányattatott sorsú szerelme, közelebb jutottak a Könnyek Kövének megtalálásához is.

Lássuk…

0

Seeker-Szerda

Ha már csütörtökre Carnivále van, akkor az állandóság jegyében ezentúl szerdánként jelentkezem az új Seeker epizódokkal.
Ami persze azt jelenti, hogy ma is lesz egy kapcsolódó bejegyzésem. Hamarosan...

0

The tournament(Bérgyilkosok viadala)

Sok jót hallottam az alábbi akció filmről, mindenki azt mondta, hogy készült végre egy igazán jó mozi a műfajon belül. Na, gondoltam akkor ezt érdemes lehet megnézni!
Alapvetően nem is csalódtam, valóban egy egészen jó akció film A Viadal.
Ám a szokásos apróságok itt is megjelennek...

Milyen apróságok?

5

Year one(A kezdetek kezdete)

Jack Black újabb vígjátékkal jelentkezett az idén, melynek alapötlete hordoz magában némi ötletet, és határozottan tűrhető komédiát készített a pocakos komikus. A szokásos teljesítményét nyújtja egy végtelenül sajátos Black-filmben. Szóval a megszokottat elvárhatjuk és meg is kapjuk a film során. A film humora egészen érdekes, tele bibliai poénokkal, ezért ha valaki vallásában sértődősebb típus, annak nem ajánlom a megtekintést. De azért távolról sem nevezném botrány filmnek!

Az elején kezdve…

4

A Ted Bundy sztori

Ez a film a hírhedten híres Ted Bundy, született Theodore Robert Cowell életéről szól, a kezdetektől egészen a kivégzéséig. Ann Rule eredeti siker könyve alapján készült 2003-ban.
Azt kell mondjam, egy stílusában Hallmark-os alkotásról van szó, de akit nem érdekel az említett sorozatgyilkos élete az ne nézze meg, mert abszolút nem izgalmas.

„A természet tévedése vagyok. Egy vadállat.”

6