A-fraid blogja

Carnivále 2x8 – Outskirts, Damascus, NE

Az előző részben sorsdöntő események zajlottak le. Ebben a részben nem fognak, de mindettől függetlenül meglepő és érdekes dolgokkal találkozhatunk.
Meg lett Scudder is! Ám nem lehet sokáig a babérokon üldögélni…

Közelítő végzet…

0

Legend of the Seeker 2x16 – Desecrated

Újabb egy hét pihenő után ismét Keresünk tovább. Ha ilyen nagy szünetek (egy hét, két hét, három hét) telnek el a részek között, akkor még jövőre is a második évadot fogjuk nézni. Nem látom be miért húzzák az időt, hiszen már nincs sok hátra a végéig. Gyakorlatilag beérkeztünk a célegyenesbe, a visszaszámlálás megkezdődött…
A mostani rész is egy hatalmas töltelék volt, mint arra már több példa is volt az idény során, de meg kell hagyni, hogy egészen jól sikerült. Az előző epizód óta a sorozat mintha megemberelte volna magát.
Ez a
¾ óra kellően fordulatos, ébren tartja az érdeklődést és Cara ismét megnyílt egy kicsit… szóval nem volt ez rossz.

„I wanna play a game!”

0

Otthagyottak 2(Left Behind 2 - Tribulation Force) – A nagy nyomorúság

A keresztény trilógia következő darabjával folytatjuk, mely az előző filmben tapasztalható stílusban gördíti tovább a történet fonalát. A második rész érezhetően gyengébb, mint az első film, mert eluralkodott rajta ez a keresztényi szelíd erőszak.
A történet másodlagossá válik. A mondanivalót túlhangsúlyozták.
Már most előre leszögezhetem, a harmadik rész megnézésére egy cseppnyi esélyt sem látok.

Nyomorú évek jönnek…

4

Otthagyottak(Left Behind)

Még régen figyeltem fel erre a filmre, valamiért érdekesnek találtam a történetét.
Vagy csak jó volt a leírása, én már nem is tudom. De nem erre számítottam…
Eleinte még azt gondoltam, mivel trilógiáról van szó, megnézem majd a harmadik részt is, de már a másodikra is alig tudtam magam rávenni.
Az meg végleg elvette a kedvem az egésztől.

Katt, ha érdekel mi bajom a filmmel…

4

Pusztuló univerzum

Ezzel a bejegyzéssel tovább gazdagítjuk természet-és dokumentumfilm gyűjteményünket. Az az érzésem, hogy már a cím elegendő lehet ahhoz, hogy az ember felfigyeljen rá. Valószínűleg azzal sem árulok el nagy titkot, hogy a nem egész egy órás műsor alatt annak a megértéséhez kerülhetünk közelebb, hogy mégis miképp fog elpusztulni a mindenség.

Végünk lesz! Egyszer…

8

Carnivále 2x7 – Damascus, NE

Sok szempontból sorsfordító epizód a hetedik. A történet lényeges nagy lépést tesz előre, már ami a cselekményt illeti. Érteni továbbra sem lehet túl sokat, ám azért pár információ morzsát összeszedhet, aki odafigyel…

Hol vagy Scudder?

0

Kellemes Húsvétot!

Kellemes Ünnepeket kíván a Sorozatportál csapata!

0

Carnivále 2x6 – The Road To Damascus

Kicsit későn, de attól még kitettem a Vándorcirkusz következő részét, ami az eddigi hajtáshoz képest visszább vett az iramból, ám ettől függetlenül akad egy pár érdekesség, ahogy azt megszokhattunk…
Irány Damascus!

Katt…

0