A-fraid blogja

Exférj újratöltve (The Bounty Hunter)

A mostani bejegyzésem, friss mozi, az Aniston-Butler párossal reklámozott romantikus vígjáték, amit azért néztem meg, mert kíváncsi voltam Butler játékára, mert A csúf igazságban tetszett.
Azt hiszem, senkit nem fogok meglepni a hírrel, miszerint:
Ez egy újabb klisé hadsereget felvonultató film, annak ellenére is, hogy az alaphelyzete újszerű és érdekes. Az alkotás mégsem túl jó.

Az exfeleséged lecsukatni a legjobb meló.

4

Új arcok a Sorozatportálon!

Örömmel jelenthetem, hogy a Sorozatportál férfiuralma megdőlt!
Mostantól egyfajta Unisex-demokrácia fog működni az oldalon, ugyanis két hölgy csatlakozott a csapathoz: Boreeester és Juice.
Már mindketten rendelkeznek bejegyzéssel a honlapon, szóval:
Olvassátok őket!

0

Carnivále 2x9 – Lincoln Highway

A régi szálak mellé, új szálak szövődnek. A történet lassan halad a végkifejlet felé, – már csak három epizód – de a készítők ismét megkavarják, az egyébként sem álló vizet. A Végzet szaga immár érezhető.
A cirkusz közelít, Ben és Justin hamarosan szembekerül egymással.


„Highway to hell!”

0

Legend of the Seeker 2x17 – Vengeance

Ismét egy jó részhez volt szerencsénk, amely sok érdekességgel szolgált.
Felfedett a két neves-nemes család (Zorander és Rahl) múltjából is pikáns részleteket. Emellett egy remek vendégszínész is gazdagította az epizódot: John-Rhys Davies.
De mindez eltörpül amellett a tény mellett, hogy haladt végre a történet!

Apák és fiúk.

0

The Big Bang Theory 3x19 – The Wheaton Recurrence

Sokat kellett várni erre az epizódra, és a következőre is sokat kell. Nem értem miért kell két hetes pihenőket tartani a részek között. A 20. epizód majd csak május 3.-án érkezik, de addig némi vigaszt nyújthat, hogy a negyedik évad szeptemberben kezdődik. Mellesleg ez a rész sem volt semmi!

A Szeretlek- Bomba

0

A szeg(Spiker)

Egy újabb B-kategóriás filmmel gazdagodunk. A Szeg 2007-ben került a piacra és azóta is töretlen a népszerűtlensége. Ezt meg is tudom érteni, mivel a film egy borzalom. Ahogy az lenni szokott, egy összecsapott, mindent bele alkotás a szétcincált és meggyalázott horror műfaján belül.

A horror műfaj sírján taposva…

2

A hírhedt(The infamous)

Truman Capote remekműve, a Hidegvérrel nagy hatással volt rám, ezért amikor megláttam ezt a filmet, már tudtam, hogy ezt látnom kell. A filmtől körülbelül azt kaptam, amit vártam, bár azért meglepő volt és érdekes, bizonyos tekintetben.
Ez egy életrajzi alkotás, ami főként a neves könyv alapjául szolgáló gyilkosságok utáni nyomozás időszakára korlátozódik. Akik olvasták a könyvet, nézzék meg, mert érdekes, de másoknak már nem ajánlanám ennyire nyugodtan…

Mit követel meg egy mű?

7

Friday Night Lights – 4. évad

Zárásként jelentkezek a Tiszta Szívvel Foci jelenleg utolsó évadjával, (az ötödikkel vége a sorozatnak és majd csak októberben kezdődik) amiben ismételten nagyot dobnak a készítők. Talán az eddigi legnagyobbat!
Az évadok eddig sem voltak mentesek a drámától és a feszültségtől, de ez minden eddigit felülmúl. Számtalan új szereplő, vadonatúj személyiségek, kiélezett helyzetek, tovább nehezülő nehézségek. Az eddig megismert és kedvelt karakterek vagy eltűnnek teljesen, vagy jelenlétük ritkásabb lesz, átveszi helyüket a sok új ember és sors.

„Never out of the fight!”

0