A-fraid blogja

Legend of the Seeker 2x21 – Unbroken

Emberek, ez a rész egy kalap sz.. volt! Erre már nem igen lehet mást mondani.
Azt hihetnénk, hogy mivel úgy is finálé van, meg véget ér a sorozat, majd kapunk egy olyan befejezést, ami méltó lesz a sorozathoz. Ez alapvetően így is lett, hiszen a második évad - visszatekintve - elég rossz volt, a befejezés kiválóan illik hozzá. Mert ez gyalázatos…
Azt hittétek, hogy minden hülyeséget ellőttek már a készítők? Ugyan, ugyan…

Rossz cím! Itt mindent összetörtek!

0

A FOX új sorozatai

 

Az NBC újoncai után, most a FOX mutatkozik be, az újonnan induló sorozatok tekintetében.
Új szériákban úgy néz ki idén sem lesz hiány.
A részletekért kattints ide.

0

Farkasember(The Wolfman)

Nagyok voltak az elvárásaim ezzel a filmmel kapcsolatban, hiszen az utóbbi időben nem nagyon találkoztam értékelhető alkotással a likantróp témában.
A főbb szereplők is bizakodásra adhattak okot (Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, Hugo Weaving), ám mindennek ellenére egy eléggé üres alkotás került ki a készítők keze alól, pedig idejük volt nagyot alkotni, hiszen évekkel ezelőtt kezdtek munkához.
Sajnálatos, pedig annyira ígéretesnek tűnt…

Mégis…

5

The Big Bang Theory 3x21 – The Plimpton Stimulation

A mostani epizód nem volt olyan fergeteges, de nem is volt rossz.
Az aktuális bonyodalom egy nő. Dr. Elizabeth Plimpton, aki egy neves fizikus és nem mellesleg Sheldon jó barátja. És ott tölt náluk pár éjszakát!
A srácok érthető módon a nő körül legyeskednek.

Hogy is van ez?

0

Carnivále 2x12 – New Canaan, CA

Elérkezett hát a pillanat, véget ér ez a remek sorozat! Nagyon nagy kár érte, hiszen még egy ilyen széria nem készült, aminek ennyire magával ragadó lenne a hangulata. Ennyire érdekes és különös lenne, mint a Carnivále. Ahogy azt már említettem a két ellenfél – Justin és Ben – szembenéz egymással és az egyikük el is bukik. Bár az sorozatnak vége, a történet lezárása mégis kétségeket ébreszt.


Szemtől szemben.

0

Legend of the Seeker 2x20 – Eternity

Mintha csak az évad közepén járnánk, kaptunk egy baromi gyenge epizódot.
Az sem mentette meg, hogy a story haladt, mi több végre elérték azt a célt, amit az évad eleje óta hajszoltak.
Meglelték a Könnyek Kövét! Ez akár még örömre is okot adhatna, de Cara karakterét csúnyán hazavágták. Emellett a megszokott oktalan hülyeségek is megmaradtak.
Így a sorozat vége előtt egy ilyen epizód elég szégyenteljes teljesítmény.

Meg van a kavics, na és aztán?

0

The Big Bang Theory 3x20 – The Spaghetti Catalyst

Nagyon hosszú szünet után láthattunk újra Big Bang Theory-t, de a rajongók örülhetnek, hiszen a további epizódokat szünet nélkül adják le. A mostani epizód pikantériáját nem az itáliai konyha adta, hanem Sheldon, aki tartva Leonard neheztelésétől – mert továbbra is barátkozik Penny-vel – nevetségesebbnél nevetségesebb helyzetekbe kerül.

„Go team Leonard!”

0

A tökéletes trükk(The Prestige)

Ez a 2006-os film remek méltán látható az IMDB 250 legjobb filmje között.
Valóban így van, az általam látott filmek közül is a legjobbak közé sorolható. Akinek nem elég az én szavam, az vessen egy pillantást a színészekre, vagy magára a filmre. Magával ragadó, korabeli hangulat és nem utolsó sorban egy kiváló – könyvből adaptált – történet, mely megismertet minket a bűvészek és szemfényvesztők „varázslatos” világával.

A renomé az Isten!

9