A-fraid blogja

Hideg csontok(Fragile)

Egy valamivel a középkategória feletti spanyol thriller-horror keverékkel készültem mára.
A 2005-ös Fragile (Hideg csontok) Calista Flockhart főszereplésével nem alkotott maradandót, de egy tűrhető és nézhető moziról van szó. Arra mindenképpen jó volt, hogy visszanyerjem, valamelyest, a bizalmam a spanyol filmekben.

Mit lehet kihozni egy rémesen unalmas sablonból?

5

Sid 6.7 – A tökéletes gyilkos

Az eredetileg Virtuosity című film, a magyar „adjunk alcímet, mert miért ne” szokás áldozatául esett. Erre majd a tovább mögött visszatérek. E 95-ös sci-fi Denzel Washington és Russel Crowe főszereplésével, akkoriban nem semmi speciális effektekkel dolgozva, mégis csak egy közepes eredményre jutott.


Tovább…

6

Titkos ablak

E film is régóta várja a megdicsőülést, vagyis a megírást és feltöltést.
Ez a pillanat most eljött! A Stephen King által megírt Titkos ablak, titkos kert adaptációja, mely 2004-ben került a mozikba.
Johnny Depp színészi játékán állt vagy bukott minden.

Állt vagy bukott?

8

Áll a Venom film

A már régóta dédelgetett produkció, Pókember egyik legnagyobb ellenségének, Venomnak, mozivásznon történő, önálló filmje megrekedt. Ismét.
A forgatókönyvre már van két verzió is, de még nem sikerült eldönteni, hogy melyik legyen. Reméljük lassan sikerül dűlőre jutni...


0

Jóbarátok/ A film

Olyan hírek terjengenek, hogy mozi verzió készülhet a hat kebelbarátról.Persze hallottunk már ilyen pletykákat a hosszú, 2004 óta tartó szünet alatt, de most a színészek rábólintottak a szerződésükre. E szerint a film 2011-re a mozikba kerülhet és újra láthatjuk Monicát, Chandlert, Joey-t, Phoebe-t, Rachelt és Ross-t. Állítólag a forgatókönyvet is az eredeti sorozat zseniális párosa írja, Martha Kauffman és David Crane.



0

Nimród vs. Predator

Korábban adtunk már hírt arról, hogy Antal Nimród rendezi majd a következő AVP filmet.
Az előző információ morzsát most mondhatni csokorrá módosítjuk.
A 2010 júliusára ígért Predators című mozi állítólag elég kemény és véres lesz, de mindenképpen hű az első 87-es produkcióhoz.
Javarészt Hawaiin forgatják, Robert Rodriguez (Planet terror, Machete, Desperado, stb.) aktív részvételével. Továbbá, ha minden igaz feltűnik majd benne Arnie is...

Elszórtak pár morzsát a story-ról is:
E szerint a ragadozók bolygójára kerül egy Royce nevű fickó és ott összefut pár másik emberrel. Ezek az emberek egy vegyes felvágott csapatot alkotnak.
Akad egy orosz, egy nő, egy börtönviselt, egy jakuza, egy Sierra Leone-i katona, és egy csendes srác, akit az FBI kerget, továbbá egy mexikói kábkartell tag.

Őrájuk vadásznak a Ragadozók között is brutális black super predatorok.
Ígéretesen hangzik, reméljük Nimród megtudja menteni a legendát.


0

Michael Moore újabb dobása

A botrányhős rendező újabb filmje, A Kapitalizmus: Szerelmi történet, október 2.-án kerül a mozikba amerikában és a nem rég át-túlélt(?) gazdasági válságról szól. Állítása szerint aki megnézi a filmjét az nagyon megfog lepődni és fel fog háborodni.
A Kóla, puska, sültkrumpli, a Sicko és a Fahrenheit 9/11 után ez (el)várható is.

 


0

Constantine, a démonvadász

Egy újabb képregény adaptáció, főszerepben John Constantine-nal, a démonok cinikus vadászával. Emellé párosul még egy önálló elképzelés a Pokolról, s a Mennyről, démonokról, angyalokról, és egy egészen jól el-és kitalált történet.


Kezdjük…

5