A-fraid blogja

127 Hours Előzetes

Danny Boyle legújabb alkotása:

0

Zombik városa(Undead)

Ha már úgy is kikerült a már alapműnek számító Haláli hullák hajnala, akkor már mellé teszem ezt a másik zombis paródia filmet is.
Pláne, hogy alig múlt el Mindenszentek, illetve Halloween.
Ez a 2003-as alkotás a Spierig testvérek munkája – ha valakinek ismerősen csengene a nevük, az azért lehetséges mivel ők rendezték a Daybreakerst is.
Ez az ausztrál horror vígjáték a Hullajót idézte fel bennem, illetve a Haláli hullák hajnalát, meg a Fekete bárány is felrémlett egy pillanatra, de el kell ismerni, hogy újzélandi társaitól azért elmarad.
Vannak remek pillanatai, de azért a minőségi különbségek könnyedén láthatóak.

Zombik, ufók, van itt minden.

4

Haláli hullák hajnala(Shaun of the Dead)

Amikor az embernek úgy igazán elege lesz a zombis marhaságokból, akkor érdemes elővenni ezt a 2004-es filmet. Paródiának remek, tele tipikus angol humorral, Simon Pegg és Nick Frost remek párost alkot. Meg kell jegyezni, hogy a mozi nem olyan kiváló, mint lehetne – én jobbra emlékeztem – de felhőtlen szórakozást nyújt.

„Kell valami lentről? Cornetto.”

8

The Big Bang Theory 4x06 – The Irish Pub Formulation

A múlt heti rész követte kicsit az előző hét vonalát, már ami a minőséget illeti.
A hatodik epizód elég gyengére sikeredett. Nem tudom, hogy ebben benne van-e a Kaley Cuoco kiválása miatti kényszerű asszimiláció, de az tény, hogy Penny nagyon hiányzott az elmúlt két felvonásból. A mostani rész elég visszafogott lett…

Nem is engedném bő lére…

0

Uwe Boll Zombis őrültsége

Ugyan a szörnyű rendezéseiről ismert férfiú ezesetben csak producerként tette rá a kezét erre az olasz horrorra, azért könnyen lehet, hogy ennyi is elég a mozi kinyírásához. A trailer elég tűrhető, a zene különösen, de majd meglátjuk.

0

Promo fotó Amerika Kapitányról

A nálunk kevésbé ismert és kedvelt Amerika Kapitány filmje jövő nyáron érkezik a mozikba.

0

Salt Ügynök/Egy kicsit sótlan…

A nyár kémfilmje – ha a Kéjjel-nappalt nem számoljuk – és ebből fakadóan pont ugyanazt kapjuk, mint amit az ilyen mozikban eddig a történelem folyamán kaptunk. Van itt kettős ügynökösködéstől kezdve, atomfenyegetés, üldözés, bunyó, lövöldözés, globális összeesküvés, minden, ami csak kell.
Ez a film legnagyobb baja is. Minden benne van, de ezt már annyiszor láttuk…
Az újítás annyiban kimerül, hogy a kém kivételesen nő. Bond, Hunt és Bourne után most Saltunk van, akit a mainstream Angelina Jolie alakít. Pedig a Noyce-Wimmer páros neve igazán jól cseng a szakmán belül, de ez az alkotás bár el lehet nézegetni, nem is alszik el rajta az ember, de akkor sem túlságosan hathatós. Egyszerűen se íze, se bűze.

Amerikai fogás, orosz módra:

5