redbandita blogja

Castle 1X03 Kiközösítve

Csak úgy mint az előző részben, most is váratlan és izgalmas dolgok derülnek ki a nyomozás során. Találnak egy fiatal fiút egy csónakban, a tettes szíven lőtte áldozatát. Én mondom, nagyon izgalmas rész!

Tovább

0

Doktor House 7x02 Selfish

Miután megörököltem a sorozatot Wouhn-tól, ezután női szemszögből íródnak majd a House cikkek. Remélem ezt senki nem bánja majd. A másik bevallani valóm, hogy én House függő vagyok, de próbálok elfogulatlan maradni. Na lássuk akkor, hogy mi történt az új évad második részében!

Tovább

0

Veronica Mars Season 1 9-12

A Veronica Mars első évadának következő öt részében is izgalmak várnak, arra aki megnézi! A fő történet, azaz Lily Kane megygilkolása kezd egyre bonyolultabb lenni, egyre több az információ, de a szálak mégis egyre jobban összegubancolódnak. Vajon elég ügyes egy 17 éves lány, ahhoz, hogy a végére járjon!? Akiknek tetszettek az előző részek, azoknak ezek még jobban fognak és a sztori innentől kezdd igazán izgalmassá válni. A 12. rész fordulópont az Echolls család életében, de leginkább Loganébben! Én bevallom, hogy addig Duncan-t kedveltem jobban, de mostmár Logan pártján állok!


Tovább

0

Castle 1x02 - Veszedelmes viszonyok (Nanny McDead)

Fiatal lány a mosókonyhában. Ebben semmi furcsa nincs, csakhogy ez a lány halott és egy szárítóba gyömöszölve találnak rá. Sarah dadusként dolgozott, vajon ki ölhet meg egy kedves, fiatal lányt? És miért? Erre keresik a sorozat második részében a választ!


0

Castle 1x01 - Pilot

Nyáron új sorozat indult az RTL Klubon, a Castle. Én szeretem a nyomozós sorozatokat, így egyértelmű volt, hogy belenézek. Sokan, sokszor és sokféleképpen feldolgozták már a témát. Rengeteg nyomozós sorozat van, de a Castle mégis tud hozni valami újat! Nekem ezért tetszik!


A Castle egy ABC sorozat, ami Amerikában 2009 tavaszán debütált. Nálunk pedig idén nyáron mutatkozik be! Amerikába egyébként 2010 szeptemberében már a harmadik évadot kezdik sugározni! Így remélhetőleg magyarul is láthatjuk majd a következő évadokat.

0

Schindler listája (Schindler's List)

Elég sok film kritikáját írtam meg az utóbbi hónapokban, most mégis bajban vagyok. Nem könnyű a Schindler listájáról írni. Nem igazán lehet szavakba foglalni azt az érzést, ami a film nézése közben magával ragadja az embert. A történelem egyik legsötétebb korszakát mutatja be Steven Spielberg a Schindler listájában. Nyilván a film témája miatt is torokszorító érzéssel nézi végig az ember a filmet, de attól is libabőrös lesz az ember, hogy a film igaz történeten alapul...

Én azt gondolom, hogy kétség nem fér ahhoz, hogy Spielberg egész munkássága nyomot hagy majd a filmtörténetben, de a Schindler listájával azt hiszem feltette a koronát a munkásságára. 1993-ban rendezte meg a filmet, mellyel 7 Oscar díjat (köztük a legjobb film és a legjobb rendező díját) nyert, de további rangos díjakat is elnyert a Schindler listája.

Tovább...

8

Ponyvaregény (Pulp Fiction)

Sokan sokféle filmet kedvelünk. Valaki csak a krimiket szereti, vannak akik a romantikus filmekért rajonganak. De abban szerintem minden filmeket kedvelő egyetért, hogy Quentin Tarantino jó néhány évre, talán örökre beírta magát a filmkészítés „krónikájába”. Neve egyfajta a garanciát jelent a filmes szakmában. A Ponyvaregényt is ő jegyzi. Így tehát a rajongóknak kötelező darab! De mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tovább

8