redbandita blogja

Grace Klinika 6x01 Good Mourning

Mivel jövőhéttől az RTL Klubbon elkezdik adni a sorozat hatodik évadát, ideje, hogy mi is hírt adjunk róla. Először is néhyán érdekesség a hatodik évadról:

  • 2009 őszén kezdték adni az ABC csatornán
  • lesznek távozások, és új szereplők is érkeznek pl. a Rúzs és New Yorkból, vagy a Harmadik műszakból ismert Kim Raver
  • ez az első olyan évad, ahol egy-egy szereplő önálló részt kap pl. Derek, Arizona, Hunt
  • az évadban lesz egy crossover rész. Ez azt jelenti, hogy a Grace Klinika és a Doktor Addison sorozat "találkozni" fog.
  • egy tinisztár is feltűnik majd vendégszereplőként, Demi Lovato. Őt a Sonny a sztárjelöltből, vagy a Rocktáborból ismerhetitek.

Mint, minden szezonfinálé, a Grace klinika ötödik szériája is izgalmasan zárult. Ahogy a kedvcsinálóban is írtam, két főszereplő is élet-halál között volt, amikor vége lett az epizódnak!
0

Doktor House 7x03 - Unwritten

Az előző rész megírásakor bevallottam nektek, hogy House függő vagyok. Ennek ellenére azt kell mondanom, hogy ez a rész egy kicsit lapos lett. Nem igazán történik semmi, és túl sok poén sem hangzik el. Kicsit most csalódott vagyok.

Tovább

0

Garfield és a Zűrkommandó (Garfield's Pet Force)

Eddig azt hittem nincs olyan film, amit semmilyen korú, nemű embernek nem ajánlok! De rájöttem, hogy van. Pedig nekem viszonylag nagy a tűréshatárom, ha filmekről van szó. De ez tényleg rossz! Talán nem is ez a megfelelő szó, inkább borzalmas, nézhetetlen! Végigkínlódtam a hetven percet, de már nagyon vártam, hogy vége legyen… A Garfield filmek és a Garfield és a valós világ tetszett. Nem mondom, hogy nagyon jó filmek, de nézhetőek. Na ez nem igaz a Garfield és a Zűrkommandóra! A történet értelmetlen, viccek, poénok nincsenek benne. Borzalmas!


Tovább

4

Az egyik nagy kedvencem, a Grace Klinika

Mivel hamarosan elkezdem írni a sorozat hatodik és hetedik évadát, gondoltam készítek róla egy kis összefoglalót. Tulajdonképpen miért is érdemes nézni a Grace Klinikát? Miben tér el egy átlagos kórház sorozattól stb. Ha valaki nem ismeri a sorozatot, akkor annak is szeretném a figyelmében ajánlani ezt a cikket, hátha felkelti az érdeklődését.


Én egyébként jelenleg angolul nézem a sorozatot, mivel nálunk még nem került adásba, és meglepődve vettem észre, hogy nem minden narrációt „Meredith olvas be”, hanem az adott epizód „főszereplője”. Nálunk szinte minden rész elején és végén Meredith magyar hangja olvassa fel az idézeteket/szövegeket!
0

Castle 1X04 Szex, zsarolás, politika

Hulla a szőnyegbe csavarva. Ezek a képsorok nyitják az epizódot. Legalább annyi izgalom várható, mint az előző részben! Higgyétek el nekem!


0

Gyilkos elmék 1x01 - 1x05

Ha tetszett a kedvcsináló, és érdekel a Gyilkos elmék, akkor remélem az első évad is tetszik majd. De mi is történik az első öt részben!? Nézzük meg! Sok az izgalom, van itt gyújtogatás, gyilkolás, emberrablás...

0

Miért érdemes nézni a Gyilkos elméket?

Talán már mindenki hallott a Criminal Minds-ról, hiszen nem egy „mai darab”. De hamarosan elkezdem felrakni az eddigi évadok részeit, és a legújabb hatodik évad epizódjait! Ezért gondoltam, hogy írok egy kis kedvcsinálót hozzá!

2005 őszén debütált a CBS-en. Magyarországon az az érdekesség történt vele, hogy az AXN csatornán Kriminális elmék, míg az RTL Klubon, COOL TV-n Gyilkos elmék néven futott. A sorozat nekem azért tetszik, mert nem áll be a tipikus, nyomozós sorozatok sorába. Itt a gyilkosok jellemének felderítése a hangsúlyos. Nagyon érdekes, hogy mennyire kiismerhetőek az emberek. Nagyon pici dolgokból is lehet profilt készíteni egy emberről. Hihetetlen!

Tovább

0