redbandita blogja

Grace Klinika 6x04 Tainted Obligation

Kicsit laposabb rész, mint az előző volt. Nem történik túl sok minden, de a drámai vonal megint megjelenik. Grey apuka ugyanis beesik a kórház ajtaján, de ezúttal nem részeg, most tényleg beteg. Az egyetlen esélye a gyógyulásra a lánya!

Tovább

0

Grace Klinika 6x03 I Always Feel Like Somebody's Watchin' Me

Kicsit megkésve de megérkezett a harmadik epizód kritikája is. Nekem ez már lényegesen jobban tetszett, mint az első vagy a második epizód. Túljutva a gyászon, ismét felpezsdül az élet a klinikán. Ez főleg annak köszönhető, hogy a Grace Klinika összeolvad a Mercy West Kórházzal!

0

Gyilkos elmék 1x06 - 1x10

Remélem már a kedvcsináló felkeltette azok érdeklődését, akik eddig nem követték nyomon ezt a krimisorozatot, vagy azokét, akik már régen látták! Én nagyon meg kedveltem. A most bemutatott öt rész is legalább olyan izgalmas volt, mint az első öt! Lássuk akkor!

Tovább

0

Doktor House 7x04 Massage Therapy

Amikor elkezdődött az epizód hirtelen nem tudtam melyik sorozatot kezdtem el nézni. Inkább hasonlított a történet egy nyomozós, vagy gyilkossági sorozathoz, mint a Doktor House-hoz. Egy fiatal lány egyedül van otthon, hangokat hall, így megnézi vajon nincs-e valaki a házban. Már majdnem lecsapja a „betörőt” egy gyertyatartóval, amikor kiderül, hogy csak a férje jött haza. Ekkor a lány rosszul lesz.

Tovább

0

Grace Klinika 6x02 Goodbye

Mi várható kedden a Grace Klinika következő részében? Azt már említettem az előző cikkben, hogy az évad első két része duplaepizód. Ezért éreztük úgy, mintha az első résznek nem lett volna vége. A második rész itt folytatódik. Továbbra is George halála utáni napok múlását követhetjük nyomon. Ki hogyan éli meg a gyászt?


0