redbandita blogja

Kiskarácsony mindenáron (Deck the Halls) 2006

Vicces családi vígjáték Karácsonyra. A két főszereplő Danny de Vito és Matthew Broderick, ami már garantálja a nevetést. De a sztori se semmi! A Finch család átlagos amerikai életét éli addig, amíg új szomszédaik meg nem érkeznek. Az újoncok rengeteg változást hoznak a Finch család életébe! A két családfő között háború kezdődik!

4

Aranyhaj és a nagy gubanc (2010)

Rengetegen vádolják a Disney stúdiót azzal, hogy már nem képvisel olyan értékeket, mint a Walt Disney által alapított társaság. Így nem meglepő az sem, hogy az Aranyhaj és  a nagy gubancot is számos támadás és negatív kritika illette. Megvádolták azzal, hogy kliséket, régebbi Disney filmek átdolgozásait tartalmazza stb. Én azt mondom, hogy az animációs filmek kedvelőinek tetszeni fog! Természetes, hogy nem azonos egy 50-es években készült Hófehérkével vagy Pinokkióval. Dehát, könyörgöm haladni kell a korral! Nem kell összehasonlítani egy 2010-ben készült animációt, egy "klasszikussal"! Ha ezt nem tesszük, akkor tetszeni fog az Aranyhaj!

Tovább

6

Drágán add a rétedet! 2010

Nem számítottam semmire, mikor betettem a lejátszóba ezt a filmet. Egy klisé, amerikai vígjátéknak gondoltam. Nem is tévedtem nagyot, de ennek ellenére is tetszett. Voltak benne poénok, cuki kisállatok és jól sikerült jelenetek is. Egy hideg téli napon akár a családdal is nyugodtan fogyasztható a Drágán add a rétedet című vígjáték!

3

Grace Klinika 6x07 Give Piece a Chance

Ez az rész azért különleges, mert a Grace Klinika eddig évadaiban nem volt példa arra, hogy az egyik mellékszereplő kerül középpontba. Most ez történik. Derek Sheperd, az egykori McCsábító a főszereplője az epizódnak. Én mondjuk örülök ennek, mert az egyik nagy kedvencem a sorozatban!

0

Mr. Magoo (1997)

Nagyon sok kedvenc Leslie Nielsen filmem van, de ez az egyik legnagyobb kedvencem! 1997-ben készült a Mr. Magoo című film, természetes, hogy Leslie Nielsen fergetegeset alakít benne. De nekem azért tetszik nagyon, mert családi film. Gyerekeknek, felnőtteknek és időseknek egyaránt tetszik a kissé esetlen, nem igazán jól látó Quincy Magoo figurája!

Tovább

5

Grace Klinika 6x06 I saw what I saw

Ebben az epizódban meghal valaki. Ez természetesen előfordul egy klinikán, de itt az az érdekes, hogy nem tudni kinek a betege volt. Nem tudni kinek a hibájából halt meg a fiatal nő. 12 orvos 12 nézőpontból meséli el, hogy mi történt valójában. Aztán egyikük megvilágosodik, minek következtében valakinek távoznia kell!

0

Grace Klinika 6x05 Invasion

Mindenkit félelemmel tölt el, hogy megérkeznek az újoncok. A régi jól ismert arcokat azért, mert nyilván mindenki nem maradhat, az újakat pedig azért, mert nem ismerik a helyet. Mindenki küzd azért, hogy továbbra is legyen munkája. De hogyan?

Tovább

0