redbandita blogja

Piranha 3D (2010)

Amikor horrorfilmet készülök nézni, már a film elején elkezdek félni, de amikor a Piranha-t néztem nevettem. Egy horror amin nevetek? Normális ez? Fogalmam sincs, hogy az-e, de annyi biztos, hogy a Piranha nem félelmetes, inkább gusztustalan. De ha eszünkbe véssük, hogy az nem vér (amit látunk) akkor kimondottan komikus film! Nem tudom, hogy jó-e vegyíteni két egymástól ennyire eltérő műfajt!? Hacsak nem egy újabb paródiafilmet készítünk...

Tovább

3

Gru (Despicable me) 2010

Újdonság, hogy ebben a filmben a gonosz a főszereplő. Igaziból még szurkolunk is a gonosznak, ez azért nem volt jellemző eddig a mesevilágra. Bár a végén kiderül, hogy Gru talán mégsem annyira gonosz, mint amennyire szeretne. Grunak terve van, elakarja lopni a Holdat! De akkor még nem sejti, hogy három kislány megváltoztatja az életét! Nagyon aranyos, kedves, vicces történet! Megéri megnézni!

Tovább

5

Az utazó - The Tourist 2010

Személy szerint én nagyon vártam Az utazó című filmet, nem feltétlenül a sztori miatt. Nem is a botránysorozat miatt ami a film előkészületeikor történt (erről később a cikkben). Sokkal inkább a film két főszereplője miatt, mindkettőjüket imádom. Azt gondolom, hogy Angelina Jolie és Johnny Depp a jelenleg színészként dolgozó hírességek legnagyobbjai! Meg kell, hogy mondjam nem is csalódtam bennük. Ha nem szereted őket, szerintem akkor is találsz majd olyat a filmben, ami tetszeni fog.

Tovább

4

Grace Klinika - Grey's Anatomy 6x08 Invest in Love

Ez szintén egy olyan epizód az évadban, ami valakiről szól. Az előző Dr. Sheperd-ről szólt, ez most Arizona Robbinsról fog. Ő a Grey's Klinika gyereksebésze, és Callie Torres barátnője. Eddig is tudtuk róla, hogy őszinte és kedves doktornő, nem mellesleg pedig imádja a gyerekeket. De hogyan reagál valaki, ha a szülinapjára olyasmit kap, amit más talán még sosem kapott!?

0

Narnia Krónikái 3 - A hajnalvándor útja (2010)

Nagyon régóta terveztem, hogy megnézem a Narnia filmeket. Az eredeti tervem az volt, hogy előbb elolvasom a hét kötetes könyvsorozatot és utána nézem csak meg a filmeket. De mikor megtudtam, hogy érkezik a harmadik rész, úgy gondoltam itt az ideje nekilátni! Könyvsorozat ide vagy oda most rögtön meg akarom nézni a Hajnalvándor útját! Azt hiszem jó döntés volt, kár lett volna, ha kimarad az életemből!

Tovább

5

Nagyfiúk (2010)

Nem sok olyan film van, ami annyira tetszik, hogy akár többször is megnézem. Főleg igaz ez az új vígjátékokra. De ezt a filmet már háromszor láttam, és minden alkalommal tudtam rajta nevetni. Azt hiszem ez Adam Sandler egyik legnagyobb erénye: filmjeiben olyan poénok vannak, amiken újra és újra nevethetek és a sztorik sem átlagosak. Így van ez a Nagyfiúkkal is. Fergeteges poénok és nagy igazságok 100 percben!

6

Kelekótya Karácsony (2004)

Mit teszel akkor, ha a lányod beáll békefenntartónak és több ezer mérföldre tőled tölti a Karácsonyt!? Esetleg bojkottálhatod a Karácsonyt és elutazhatsz a Karib-tengerre! A jó hír, hogy így kimaradsz a karácsonyi felfordulásból és még spórolsz is! Nagyon vicces vígjáték a Karácsonyról, a szeretetről és az összefogásról.

Tovább

5

Négy karácsony (2008)

Bár karácsonyi témájú a film, inkább szól a szerelemről, mint a Karácsonyról. De nagyon aranyos, kedves film. Ráadásul a két főszereplőt is nagyon eltalálták. Nekem tetszett, remélem, hogy nektek is tetszeni fog! Nevetés, meghatódás, és néhány könnycsepp is várható...

Tovább

5