Conan blogja

Superman Reboot

Megérkezett a legújabb hír a Men Of Steel alcímet viselő Superman reboot háza tájáról. Miután bemutatták az új Acélember kilétét (Henry Cavill) és bejelentették az aktuális szuper gonoszt újabb információmorzsát szórtak a rajongók és a gyártási folyamatot figyelők lába elé a projekt vezetői.

Kevin Costner nevével bővült a stáblista. Az általa játszandó karakter kiléte még nem ismert, de ahogyan az lenni szokott, rengeteg spekuláció indult meg filmes körökben. Ezen elméletek legelfogadhatóbb változata, miszerint Jonathan Kent megformálóját tisztelhetjük majd benne. De vannak olyan híresztelések is, melyek Perry White vagy Zod tábornok szerepével ruházzák fel.

Kíváncsiam várom az újabb morzsát jómagam is, hiszen fanatikus képregényrajongóként minden e műfajba tartozó mozi készülését izgatottan követem nyomon. Sajnos fanatizmusomból kifolyólag jó pár, úgymond új szemlélettel, az eredetibe csempészett újítással találkoztam, mely nálam kiverte a biztosítékot. A Kevin Spacey -féle verzió nem próbálkozott újítással talán ez is volt a hibája, ezért lett monoton és egyhangú.

A mostani mozit ezért várom nagyon, hátha felül tudják múlni a nagy elődök munkásságát és nem csak az effektek terén. Hiszen az manapság már nem nagy szó!

0

Mad Love 1x01 - Pilot

 

A CBS kihasználva a Valentin napi őrületet esti műsorába bedobta legújabb romantikus sitcomját, mely a Mad Love névre hallgat. Ahogy az mostanában lenni szokott itt is találhatunk bőven eléggé híres vagy legalábbis ismert neveket. Főszerepben az Amerikai Pite filmek sztárja tündököl, akit 1997 óta most először láthatunk tv sorozatban szerepelni (kisebb, egy epizódos megjelenéseit nem számoltam).

Tovább...

0

Mr. Sunshine 1x02 - Employee Of The Year

 

Bizakodva és egyben félve néztem végig a 2. részt. Bíztam benne, hogy hátha most valamivel jobban sikerült ez a 20 perc az előzőnél és féltem, hiszen ha rosszabb, akkor lehet, hogy teljesen elveszik az ember kedvét tőle.

Tovább...

0

Mr. Sunshine 1x01 - Pilot

 

Az ABC, újdonsült vígjátékát, Mr. Sunshine-t küldte harcba a szerda esti órák nézettségének meghódítására. Első ízben 2011. február 09–én. Az IMDB értékelése alapján (7,5/10) nagy sikerrel, szerintem első rohamra épphogy üti a közepes szintet, bár az látszik, hogy próbálkozásból nincs hiány.

Tovább...

0

Tim Allen is visszatér

Tim Allen a Télapu mozifilmek sztárja hosszú szünet után visszatér a Tv show-k világába. Az 1999-ben záródott Házi barkács (Home Improvement) nevezetű sitcom után először.

Tovább...

0

TOP 29 Női sorozatkarakter akivel randiznának

Egy amerikai hetilap az olvasók és az internetes hozzászólások szavazatai alapján összeállította a Top 29 női sorozatkarakterek listáját, akikkel randiznának.

Tovább...

0

NBA sztárok újra a vásznon

 

Lebron James & Kobe Bryant

 

Számos példát láthattunk az elmúlt évek során NBA sztárok filmszereplésére, többek közt Michael Jordan és pár „kollégája” a Space Jamben, Shaquille O’Neal főbb szereplései az Acélzsaruban és a Kazaam, a szellemben valamint egyéb filmek kisebb szerepeiben is megjelent. Meg kell vallani a Spaldingot jobban bűvölik…

Tovább...

0