boreeester blogja

Bones évadzárás (05x22)

Nagy a titkolózás és találgatás az 5. évad fináléjával kapcsolatban. Három darab promo képpel próbálják kielégíteni a készítők a rajongók kíváncsiságát, de nem hinném, hogy sokat segítettek. : )
Úgy látom nem túl sok szó esett az oldalon eddig a Bones-ról, de lassan próbálok ezen változtatni. Ha lesz időm, akkor az első évadtól kezdődően minél több részről kiritikát és ajánlót fogok írni. Nem is próbálom tagadni, hogy a célom minél több emberrel megszerettetni a sorozatot.

Kezdésnek íme a három kép a fináléból.

 

 

 

0

Being Erica - Pilot (01x01)

 

Sejtelmem sincs, hogy hogy akadtam rá erre a sorozatra, de már egy ideje tervezem, hogy megnézem a Pilot-ot. Tegnap este pedig eljött a pillanat... : )
Ez egy mid-season-ös science-fiction sorozat, a CBC csatorna jóvoltából. Amerikában lassan a harmadik évadot kezdik vetíteni. Még mielőtt valaki azt hinné, hogy valami fénykardos, UFO-s csodatörténet lesz, megsúgom, hogy, egyáltalán nem az... De inkább győződjetek meg erről magatok! ;-)

Tovább...

0

Pretty Little Liars - kedvcsináló : )

 

Az ABC Family 2010-es nyári újonca. Június 8-án kezdi el vetíteni a csatorna, 10 részre rendelték be az első évadot. Sara Shepard azonos című könyve alapján készült. Sokan a Gossip Girl-höz és a Született feleségekhez hasonlítják.
Többet megtudhatsz a TOVÁBB mögött. : )

Tovább...

0

Parenthoood - Pilot (1x01)

 

Nem tudom, hogy itt a blogban írt-e már valaki erről a sorozatról, így most írok a pilot-ról, és ha minden jól megy, akkor a többi részről is.
Ez a sorozat egy 2010-es újonc, az NBC- csatornától. Családi dráma. Talán. (premier: 2010.márc.02.)

Tovább...

0

Zene és Szöveg

Szombat este nyomogattam a távirányítót, és az egyik csatornán éppen a Zene és Szöveget adták. Eszembe jutott, hogy néhány éve mennyire szerettem ezt filmet, és akkoriban szinte kívülről tudtam a zenéket , a szöveget, mindent… Szóval úgy döntöttem, hogy megnézem megint, mert kíváncsi voltam, hogy így évekkel később még mindig tetszeni fog-e.

Tovább…

5

Glory Road - Fekete dicsőség (2006)

 

Több oka is van annak, hogy ezt a filmet választottam. Főként persze azért, mert szeretem az amerikai kosárlabdát. A másik – szinte hasonló súlyú – ok pedig Emily Deschanel volt. Kíváncsi voltam arra, hogy milyen nem Brennan-ként a mozivásznon, és nem csalódtam. Még ebben a szinte jelentéktelen szerepben is sziporkázott.

Tovább, tovább…

5