boreeester blogja

Pretty Little Liars - promo képek

 


Lassan elérkezik a PLL premier, [jún.08.] így én is hozok néhány képet, videót a következő napokban. Nagyon kíváncsi vagyok erre a sorozatra, remélem nem fog csalódást okozni. A Tovább mögött néhány promo képet nézhettek meg. : )

Tovább...

0

UpFront - The CW 2010/11

 

 

Tegnap a The CW is kiadta a hivatalos műsorrendet a 2010/11-es idényre, illetve a törölt, berendelt és újonc sorozatokról is nyilatkozott. Meglepő módon ez a csatorna nagyon szűkmarkúan bánt az újonc sorozatokkal, ugyanis csak négy darabot rendelt be. (Később róluk is írok...)

Íme a jövőévi műsorrend...

0

FOX UpFront - Műsorrend 2010/11

 

Gondolom már mindenki tudja, hogy UpFront van, vagyis ezen a héten jelenti be hivatalosan az összes amerikai tv-csatorna a 2010/11-es évad visszatérő, törölt, illetve újonc sorozatait.A tegnapi nap(05.17.) a FOX csatornáé volt, így most elhoztam nektek a jövő évi műsorrendet. [Ez természetesen még változhat, de nagy változások valószínűleg nem lesznek.]

Katt ide a részletes programért...

0

Összesített lista a berendelt és cancelt kapott sorozatokról

Találtam egy listát a következő évadra berendelt és törölt sorozatokról, csatornák szerint lebontva. A tovább mögött el is olvashatjátok! ; )

Tovább...

0

Being Erica (01x02) What I am is What I am

 

Erica ezúttal az egyetemre látogat vissza, és csatlakozik egy titkos társasághoz...

Vissza 1995-be…

0

Wheat (Mai tian) - 2009

Mivel ázsiai hétvégét tart az oldal, én is becsatlakoztam, bár egy kicsit későn, de még nem kifutva az időből. : )
Én egy 2009-es kínai filmet hoztam nektek, amit He Ping rendezett. Őszintén szólva ez volt az első igazi ázsiai filmem, és mindent összevetve nem csalódtam.
A történet a Qin – Zhao háború idején játszódik...

Olvass tovább...

7