wouhn blogja

Fringe első évad után

 

A 2008-2009-es év egyik újoncáról van szó, amely már hazánkban is bemutatkozott. Idehaza, A rejtély címmel futó sorozat Amerika egyik kedvence lett, a Fox csatorna már be is rendelte a sorozat második évadát. Az új felvonást csütörtökönként láthatják majd a nézők a tengerentúlon. Ez a széria J.J. Abrams keze munkája, aki olyan sikersorozatokat alkotott, mint a Lost vagy éppen az Alias.

Csak az olvasson tovább, aki látta az évadzárót...

0

Prison Break sorozatzáró (egy korszak vége)

 

Az elmúlt 4 év egyik legnézettebb sorozata fejeződött be a Prison Break ( A szökés) személyében. A dupla részes évadzáró nagyon szép lezárása lett ennek a hosszú és mozgalmas történetnek. Azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy a szereplők a szívünkhöz nőttek, és nagyon fog hiányozni a hétfői kínálatból ez a sorozat.
Ég veled Prison Break!

Csak az olvasson tovább, aki látta már a részeket...

0

Supernatural 4x22 - Lucifer Rising

 

Azzal kezdeném, hogy nem volt olyan mozgalmas finálé, amilyenekhez hozzá voltunk szokva az elmúlt években. Mégis, aki a legelső rész óta nyomon követi a történetet, annak lebilincselő volt látni, hogy összeérnek az évadok.
A tovább mögött kifejtem bővebben.


Csak az olvasson tovább, aki látta már a részt...

0

Lost 5x16-17 - The incident

 

A sokak által egyszerűen csak a világ legjobb sorozatának tartott Lost 5. évada egy 2 órás fináléval köszönt el a nézőktől. Egy eszméletlenül jó évad eszméletlenül jó lezárását láthattuk. Nehéz erről általánosságban beszélni, ezért a link mögött folytatom.

Csak az olvasson tovább, aki látta már a részt...

0

Prison Break 4x20 - Cowboys and Indians


Azt általam egyik legjobban szeretett sorozat május 8-án tévébe került epizódjáról van szó, amit csak ma sikerült megnézni. Hangsúlyozom, hogy imádom a sorozatot, de
mostanában már nem köt le annyira, mint a téli szünet előtt. Tudom, sokan nagyon negatív véleménnyel vannak róla, mégis úgy érzem, hogy ez az évad jobb az előzőnél, annak ellenére, hogy itt-ott logikai bukfencek is színesítik a történetet.

Csak az olvasson tovább, aki látta már a részt...

0

Supernatural 4x21 - When the Levee Breaks

 

Mit is mondhatnék? Kicsit darkos, hangulatos rész volt. Az évadzáró közvetlen felvezetése. Gyakorlatilag a dupla finálé első felvonása, ami leosztja a lapokat.
A következő részben lesz a showdown, ahol minden kiderül.

Csak az olvasson tovább, aki látta már a részt...

0

Supernatural 4x20 - The Rapture

supnat


A sokak által kedvelt Supernatural - itthon Odaát - néven futó sorozat Amerikában már a 4. évadát tapossa, és már nem kell sokat aludni a fináléig. A dupla évadzáró címe spoileres lehet, ezért fehérrel írom le:
Lucifer Rising. Tipikus vihar előtti csend volt a The Rapture című rész, amely nem vitte tovább lényegesen a történetet, de megmutatta az irányt, hogy mit terveznek a készítők a fináléra.

Csak az olvasson tovább, aki látta már a részt...

0

Az első bejegyzés

Üdvözlünk mindenkit a sorozatportal.hu-n!

Ez egy újonnan indult sorozatokkal és filmekkel foglalkozó oldal. Célunk, hogy bárki számára érthető és áttekinthető képet adjunk az egyes filmekről, sorozatokról és friss, naprakész információval kedveskedjünk olvasóinknak. Hangsúlyoznom kell, hogy nem vagyunk profik, ezért a bakikért előre elnézést kérek. Jó időtöltést és olvasgatást kívánok!

 

update: (09.06.12.) időközben A-fraid profivá vált, hivatalosan is újságíró. Gratulálunk!

 

0