wouhn blogja

Fringe 2x14 - The Bishop Revival

Ahhoz képest, hogy random résznek mondható a mostani, elég lendületesre és ötletesre sikeredett. A cím is sokat mondó, nyílt titok, hogy ismét Dr. Bishop-ot helyezik előtérbe.

Kicsit már zavaró, hogy akármilyen paranormális történik a nagyvilágban, az öreg dokinak mindig köze van hozzá valamilyen módon.

Ismét ki kell térnem John Noble színészi játékára, amely nagyon bejött. Nagyon jól csinálja, főleg amikor haragudott Peter-re. Minden érzelem ott tündökölt a szemében.

Tovább...

0

Supernatural 5x12 - Swap Meat

Azt hiszem nyugodtam mondhatom, hogy az évad mélyrepülése volt a mostani rész. Tipikus olyan alapszituációt vázoltak fel, amit már sok-sok sorozatban ellőttek. Már az Odaátban is.

Kár, hogy nem fektetnek több hangsúlyt a fő vonalra, pedig annyi mindent ki lehetne hozni, pattanásig feszíteni a húrt, hagyni egy kicsit szenvedni a srácokat és ragyogni a gonoszt. Kár, hogy ilyen részekre megy el az idő.

Tovább...

0

A Varrónő

Már megszoktam, hogy a horror műfajban nem tudnak újat mutatni, semmi eredetit. A nagy többség (tisztelet a kivételnek) olyan, mint a Doktor House. Mindegyikre rá lehet húzni egy bizonyos sablont. Sajnos ez elég zavaró tud lenni. Vagyis inkább unalmas.

Ellenben vannak olyan filmek, amelyek rosszak, de szórakoztatóak. Ilyen volt például a Temetőkapu. Az ténykérdés, hogy a két művet nem lehet összehasonlítani, mert 2 percet nézve mindkettőből jól látszik a különbség. Aztán van olyan horror, amin látszik, hogy komolynak szánták, igényesen meg van munkálva, még talán ötletes jelenetek is vannak, de a szórakoztatás legapróbb szikrája nélkül.

Itt is arról van szó, hogy egy szép körítést adtak egy felszínes, buta és végtelenül unalmas történetnek.

Részletezem itt...

4

Heroes 4x17 - The Art of Deception

Azt hiszem ma meg kell dicsérnem a Heroes-t, mert egy elég korrekt részt sikerült a szemünk elé varázsolni.

Látszik, hogy felpörögtek az események, visszatért a régi varázs, újra gyorsan repült a 40 perc és az ember a to be continued felirat láttán sóhajt egy nagyot.

Ilyennek kéne lennie az összes résznek. Na, persze van 1-2 dolog, ami még mindig zavar, de ezeket már csak a tovább mögött árulom el.

Tovább...

0

Fringe 2x13 - What Lies Below

Az előző heti trailer alapján egy relatíve unalmas résznek gondoltam a mostanit, de be kellett látnom, hogy a Fringe világában egy lerágott csontról is be lehet bizonyítani, hogy húsos csülök.

Ezúttal egy különös fertőzéssel álltunk szemben, amely kis híján főszereplőink halálát okozta.

Ássunk mélyebbre...

0