wouhn blogja

Doktor House 6x10 - The Down Low

Visszatért közénk kedvenc – és egyetlen – sánta orvosunk némi téli vakáció után. Azt kell mondjam, hogy egy teljesen átlagos részt köszönthettünk, amelyben volt 1-2 váratlan poénkodás, így azt azt kell mondjam, hogy (House szinten) korrekt epizódot láttam.

Az biztos, hogy nagyon sok türelem kell ehhez a sorozathoz, mert ha valaki elkezdene azon kattogni, hogy milyen szarul vannak felépítve a részek, akkor gyors kasza lenne.

De nézzük a dolgok pozitív oldalát és vonatkoztassunk el az „apróbb” kellemetlenségektől!

Tovább...

0

Fringe 2x11 - Unearthed

Különleges epizódot láthattunk. Nem is nagyon tudok visszaemlékezni, hogy volt-e már ilyenre példa. Történt ugyanis, hogy az első évadból kimaradt egy epizód, amit mindenképpen le szerettek volna vetíteni és paff, úgy döntöttek, hogy legyen a második évad 11. része.

Mert miért is ne?

Hogy mi ezzel a baj? Pusztán annyi, hogy fél évad óta halott szereplő mászkált itt. Nem tudom ki hogy van vele, de ez így elég gáz.

Folytatom...

0

Heroes 4x16 előzetes

Elég spoileres a videó, ezért csak saját felelősségre. Csak annyit mondok, hogy nagy visszatérők várhatók.

0

Heroes 4x15 - Close to You

Kissé unalmasra sikerült ez a rész. Olyan érzésem volt, mint amikor közvetlenül a fináléra készülnek. Vihar előtti csend. Persze voltak történések, de (remélhetőleg) az igazi nagy durranást a fejezetzáróra tartogatják a készítők.

Na, lássuk...

0

Armored

Olvastam egy nagyon jó hozzászólást a filmmel kapcsolatban. Az egyik netes oldalon kérdezték, hogy milyen a film? Jött a válasz:

„Olyan, mint a Kontroll, csak szarabb színészekkel.”

Antal Nimród kiváló akció mozit rakott össze. Bevallom nagyon régen láttam ilyen jó filmet. Pedig a legkevésbé sem vagyok elfogult. Azt hittem, hogy gyenge lesz és nem is nagyon volt kedvem megnézni. Pedig nagyon megéri végigkövetni ezt a laza másfél órát.

Semmi mellébeszélés, semmi felesleges jelenetek. Csak a lényeg, mégpedig felfokozott izgalom és akció formájában.

Olvasok tovább...

7

Évértékelő: Sorozatportál Series Award 2009

Íme itt az előzőekben olvasott évértékelő sorozatokra íródott változata. Díjazásra kerülnek a legjobb és legrosszabb sorozatok. Fontos, hogy a szériák 2009-es évadját értékeltem, próbálva függetleníteni magam az előző etapoktól.
A legjobb sorozat az Ezüst Veréb díjat, míg a legrosszabb a Műanyag Macskaszar díját kapja.

a díjazottak…

0

Interjú a vámpírral

Régebben láttam ezt a kiváló vámpíros filmet, gondoltam teszek egy próbát, hogy az eltelt  csekély 16 év csorbított-e valamit rajta.

Még mindig úgy tartom, hogy ez az egyik legjobb vámpíros mozi, ami valaha készült. Az idő nem sokat fogott rajta, a színészek nevei még ma is jól csengenek.

Manapság vérszívós filmekkel tele a kamra, akkoriban viszont jóval kevesebb történet szólt erről a titokzatos fajról. Pláne nem a lelki válságaikról, stb.

Folytatom...

7

Sherlock Holmes

Még alig kezdődött el az új esztendő, máris újabb szuperprodukció várja a közönséget a mozikban.

A Guy Ritchie rendezésében készült Sherlock Holmes nagyon el lett találva.
A karaktereket mindenki ismeri, a színészek odatették magukat, a történet jól megkomponált.

Leginkább a hangulatra hívnám fel a figyelmet, mert lehet valamit úgy elkészíteni, hogy látványos legyen, de ha nem képes megfogni a nézőt, akkor nincs értelme. A Sherlock Holmes kétségtelenül egy komolytalanul komoly film, amelyben a humor, az akció és a rejtélyek bámulatos összhangban vannak egymással.

Ide kattintva folytatom...

9