wouhn blogja

Caprica 1x03 - Reins of a Waterfall

Egyelőre a sorozat nem képes olyan hangulatot produkálni, mint a BSG. Ez szomorú, főleg annak a fényében, hogy a nézettség sem verdesi az eget.

Engem továbbra is szórakoztat a sztori, csak valahogy nem látom az eljövendő nagy dolgokat. Annyira lassan építkezik a történet, hogy talán évadoknak kell majd eltelni ahhoz, hogy beinduljanak az események.

Remélem, hogy én tévedek és hamarosan izgalmakat is fogunk látni, mert eddig olyan, mintha csak a tutorial pályán mozognánk.

Tovább...

0

Supernatural 5x13 - The Song Remains the Same

Kicsit elgondolkodtam arról, hogy mennyire kellett ez a rész az évadba. Sőt, mennyi értelme van időutazós epizódnak egy olyan sorozatba, ami egyértelműen nem igényli ezt?

Igazából a kivitelezéssel nem volt problémám, de valahogy mégsem erőltetném az ilyet, mert rengeteg kérdést vet fel. Ezzel már el is árultam, hogy időutazós sztorinak lehetnek szemtanúi azok, akik megnézik a vadonatúj Odaátot.

Részletezem...

0

Szomorú péntek :-(

 

0

Battlestar Galactica - A teljes második évad

A Csillagközi Romboló második évada jóval több érdekességet hozott, mint az első. Ez betudható annak is, hogy 20 részen keresztül izgulhattunk a kolónia tagjaiért.

Talán az imént említett ok miatt lett a szezon kissé lassúbb, nagyjából középtájt. 13+2 részben kevesebb olyan epizódot láthattunk, amelyek unalmasabbra sikeredtek.

A végeredmény azonban kellően tetszetős. Főleg az évad kezdése és végződése. Még egy átlag alatti, unalmasnak mondható 40 percben is történtek váratlan fordulatok, de ezt majd később részletezem.

Akit érdekel, hogy miként haladt előre a történet, az bátran kattintson a továbbra.

Tovább...

0

Fringe 2x16 előzetes

A Fringe elvonul némi pihenőre, legközelebb április 1-én láthatunk új epizódot.

0

Fringe 2x15 - Jacksonville

A Fringe eddig sem okozott csalódást, ez a pedig egyszerűen zseniális volt. Ötletesen és kreatívan sűrítették bele a leglényegesebb kérdéseket egyetlen epizódba, úgy hogy egyedi legyen és logikusan felépített.

Végre foglalkoztunk a fő szállal is, ezen felül az egyik legnagyobb rejtéllyel kapcsolatban is változások mutatkoztak.

Tovább olvasok...

0

Doktor House 6x11 - Remorse

A szokásos House forgatókönyvet most sem hagyták el, minden pont úgy történt, ahogy szokott. De ünnepélyesen megfogadom, hogy nem fogok ezen nyavalyogni ezek után. Ez van, ezt kell szeretni.

A páciens legalább viszonylag érdekes volt, hiszen egy középkorú hölgyet kezeltek különféle tünetekkel.

De hogy miért is volt érdekes az ő állapota, azt csak a tovább után árulom el.

Tovább...

0