wouhn blogja

Dexter 5x08 - Take It!

Most már sínen van a sorozat, tényleg beindultak az események és szépen lassan elérkezünk az évad tetőpontjához. Talán egy picivel jobban kihasználhatták volna a kezdeti részeket arra, hogy felkeltsék a figyelmet, de valahogy még sincs okunk panaszra. Véleményem szerint ez a szezon gyengébb az előzőnél, de még mindig nagyon erős és nézős. A tovább mögött megtudhatjuk mire alapozom ezt.

Tovább...

0

Supernatural 6x08 - All Dogs Go to Heaven

Hát, hát! Nem voltam elragadtatva a mostani epizódtól. Talán az előzőek túl nagyra tették a mércét, de ez most tényleg elég közepesre sikerült. Semmi nem volt, ami emelte volna a színvonalat, a történet, a poénok, a szituációk és a jövőbe mutató út alapján azt kell mondjam, hogy viszonylag gyenge részt kaptunk.

Tovább...

0

Fringe 3x06 - 6955 kHz

Egy kifejezetten érdekes és színvonalas epizóddal találkozhattunk ezúttal, amely alapjaiban rengetheti meg a sorozatot és új értelmet adhat a folytatáshoz. Csak nem értem, hogy miért akkor kezdi összekapni magát a széria, amikor a kasza veszélye fenyegeti, hiszen a Fringe nézettsége sem a legjobb mostanában. De most ne is foglalkozzunk ezzel, örüljünk annak, hogy a történések kezdenek elmozdulni a holtpontról.

Tovább...

0

Stargate Universe 2x07 - The Greater Good

-  Are we done?
-  We'll never be done.

Egyrészt nagyon tetszett a mostani epizód, ugyanakkor nem értem, hogy miért most jönnek elő egy ilyen résszel? Elég merész elképzelés, hogy akkor adunk hosszú távú végcélt egy sorozatnak, amikor a gyenge nézettség miatt a kasza árnyéka fenyegeti. Végre történtek dolgok, új távlatok nyíltak meg, egyfajta megújulásként foghatjuk fel a most történteket. Ráadásul mindezt úgy tálalták elénk, hogy élvezni tudjuk. Csak sajnos ezt már hetekkel (hónapokkal) ezelőtt meg kellett volna lépni.

Tovább...

0

The Walking Dead 1x02 - Guts

Az első rész lassú építkezését a másodikban felváltotta az akció és az izgalom. Két teljesen különböző hangulatú epizódba csöppentünk bele. Érdekes, hogy mindkét megvalósítás illik a sorozathoz és ha a későbbiekben is egymást váltják majd a drámaibb és akciódúsabb részek, akkor ezek alkothatnak egy jól tálalható és fogyasztható egyveleget. Már csak négy rész van hátra az évadból, élvezzük ki a szünetig.

Tovább...

0

Dexter 5x07 - Circle Us

Na, a mostani részre azt mondom, hogy kifejezetten ügyes és okos. Szeretem amikor az évad közepénél kezdenek összeérni a szálak és minden kapcsolódni kezd mindennel. Olyannyira tetszett az epizód, hogy a szokásos problémákról is meg tudtam feledkezni és egyszerűen élvezni a történéseket. Itt és most kezd végre beindulni a szezon.

Tovább...

0