wouhn blogja

Die Hard 4.0

Nem is értem az okát, de a nagy sikerű Die Hard filmek negyedik felvonását csak most hétvégén láthattam először. Pedig nem mai alkotásról van szó, hiszen 2007-ben robbant be a köztudatba. Eddig abban a hitben éltem, hogy csalódást okozott a mozi, annak ellenére, hogy mekkora felhajtás követte hajdanán .Végignézve kijelenthetem, hogy az egyik legjobb akció film, amit az utóbbi sok-sok éveben láttam.

Lássuk miről is beszélek...

6

Caprica 1x05 - There Is Another Sky

Végre egy egész jó epizód. Persze csupán Caprica mércével mérve. Nem mondom, hogy a sorozat legjobb epizódja, mert az elsőt nem űbereli, de jól szórakoztam. Mondhatni kicsit szakítva a hagyományokkal, az alkotok kevesebb szereplőt mozgattak meg, nem kapott mindenki lehetőséget. A sztori meglepő volt, nem is tudom, hogy mi lesz ebből az egészből.

Lássuk a részleteket...

0

Lost - 6x06 - Sundown

Ez a rész megint istentelenül jó volt. De mi több. Izgalmas és felfokozott hangulatú. Nagyon jól időzítették az epizódot. Az előző pár nyugisabb rész után egy ilyet bevágni. Le a kalappal.
Elöljáróban még annyit, hogy a cím nem az egyik szereplő nevére utal.

Folytatás itt...

0

Caprica 1x04 - Gravedancing

Még mindig várat magára egy áttörés ezzel a sorozattal kapcsolatban. Nem is csodálom, hogy Amerikában a béka feneke alatt van a nézettség, mert ez sajnos kevés. Óhatatlanul is a BSG jut eszébe az embernek, ha Caprica-t néz. Lehet, hogy ez hiba, lehet, hogy nem. Az Atlantiszt is mindig a Csillagkapuval hasonlítottuk össze, mert annak ellenére, hogy mások a szereplők és másról szól, egy kalap alá tartoznak.

A Caprica pedig képtelen felnőni a BSG szintjéhez.
Nagyon lassan bontakozik ki a cselekmény, túl sok a titkolózás és a hazugság. Engem különösen szokott zavarni, ha a szereplők nem őszinték egymáshoz, miközben mi nézők már rég tudunk mindent.

Na, de lássuk mi történt a negyedik részben...

0

Doktor House 6x13 - 5 to 9

Hűha, valami készül itt. Vagy talán meghallották imáimat a House készítői? Előrukkoltak a semmiből egy olyan résszel, amely teljes egészében szakított a hagyományokkal. Teljesen új szemléletmódot kaptunk, egy olyan epizód formájában, ami nem is House-ról szólt.

Persze ettől még nem lett jó a rész, de haladunk.

Tovább...

0

Hírek a Barátok Közt háza tájáról

A hírek szerint az egyik főszereplő távozik a népszerű magyar szappanoperából.

Az illető nevét fehérrel írtam, aki kíváncsi, jelölje ki ezt a sort: Barta Zsolt (Rékasi Károly)
Egyelőre nem tudni, hogy az illetőtől végleg búcsút kell-e vennünk, vagy csak átmenetileg kell nélkülöznünk a társaságát.

Mindenesetre hiányozni fog.

0

Lost - 6x05 - Lighthouse

Különleges résznek lehettünk tanúi. Mostanában egyre több kérdést válaszoltak meg nekünk, ebben a részben pedig ismét csak nézhetett nagyot az ember, mert még több kérdés merült fel. Már itt állunk az ötödik résznél, nincs is már olyan sok az évadból és még mindig nem tudjuk, hogy mi folyik itt.

Jöjjenek a részletek...

0