wouhn blogja

Törvénytisztelő polgár

Sok jót olvastam a filmről, ezért is fűztem hozzá nagy reményeket. Azt kell mondjam, hogy sokak állításával ellentétben nem tökéletes alkotás, de egy izgalmas, fordulatos, hangulatos akció mozi.

Pozitívum, hogy kevés az üresjárat, nincsenek benne felesleges mellébeszélések vagy olyan szálak, amelyek nem tartoznak szorosan a történethez.

Ellenben sok az akció, szinte önmagát bontakoztatja ki a film. El kell telnie némi időnek, amíg rávilágítanak minden tényleges jelentésére, de utána dübörög ezerrel.

Részletek következnek...

8

A legjobb magyar plakát, amit valaha láttam

Klikk a képre, hogy nagyobb legyen!

0

Heroes 4x14 - Let It Bleed

Hello cheerleader.

Nem is szaporítom tovább a szót, a tovább mögött következzék a 4x14 beszámolója.

Tovább...

0

Heroes 4x13 - Upon This Rock

A Hősök visszatértek a képernyőre, mégpedig dupla epizóddal. Az első rész beszámolóját a tovább mögött máris olvashatjátok.

Tovább...

0

Az időutazó felesége

Mindig nagyon szigorú vagyok a drámákkal kapcsolatban, mert ez az a műfaj, amelynek el kell kápráztatnia a nézőt, olyan hangulatot generálva, hogy beleélhessük magunkat a történetbe, mintha mi magunk lennénk az egyik szereplő.

Azt el kell ismernem, hogy az Időutazó felesége egy ötletgazdag és egyedi film, amely (talán elsőként) a múlt-jelen-jövő határait átszabva csábítja el a nézőt.

A kivitelezésre egy szavam sem lehet, de valahogy nem tudta hozni azt az atmoszférát, ami elvarázsolt volna. Nem tudtam azonosulni a szereplőkkel, nem éreztem a fájdalmukat, de meg tudom érteni azokat, akiknek tetszik a film.

Ide kattintva folytatom...

6.5

A doboz (The box)

Sok rosszat hallottam erről a filmről, ezért kissé keserű szájízzel ültem le megnézni, mégis azt kell mondjam, hogy egy nagyon korrekt alkotást élvezhettem végig.

A története igazán érdekes és lebilincselő.

Mi történne, ha bekopogtatna hozzád egy férfi egy fából készült dobozkával és azt mondaná, ha megnyomod a tetején található piros gombot, akkor kapsz egymillió dollárt, de valaki meghal a világon, akit nem ismersz?

Megtennéd?

Lássuk ők megtették-e...

7

Hamarosan...

0