wouhn blogja

Lost 6x09 - Ab Aeterno

Voltaképpen egy különleges epizódnak lehettünk tanúi, mivel a készítők szakítottak a hagyományokkal és az alternatív valóság elbeszélései helyett a régmúltba kalauzoltak el bennünket. A sokak által sötét lónak tartott Richard Alpert karakterével foglalkoztak. Azt hiszem a rajongók régóta várták már ezt a részt és a magyarázatot.

Tovább...

0

FlashForward 1x11-12 - Revelation Zero

Hosszú időt felölelő csend tört meg azzal, hogy új FlashForward epizódot sugárzott az ABC. A rajongóknak (köztük nekem is) hiányzott a széria és ilyenkor senki sem gondol arra, hogy milyen veszélyben is van a sorozat, hiszen korántsem biztos, hogy lesz második évad, bár erre több megoldási lehetőség is kínálkozik, de ebbe most ne menjünk bele.
Lássuk inkább mi történt ebben a dupla visszatérőben.

Tovább...

0

Viharsziget

A zseniális Martin Scorsese rendezésében készült el a Shutter Island, vagyis a Viharsziget című film. Látszik, hogy a direktor szeret együtt dolgozni Leonardo DiCaprio-val, az ő nevükhöz fűződik az Aviátor is még 2004-ből.
A Viharsziget egy minden szempontból kiváló alkotás, amelyre a rendező úr is büszke lehet. Sikerült a nagyszerű történetet ötvözni a remek hangulattal és fantasztikus színészekkel. Lebilincselő és egyben elgondolkodtató film született, amely az utolsó képkockáig képes toronymagasan tartani a néző érdeklődését.

Lássuk a részleteket...

9

Caprica 1x07 - The Imperfections of Memory

Egész tűrhető volt a mostani rész. Nem voltak hatalmas fordulatok vagy lélegzetelállító akciók, de legalább látszott, hogy tartunk valahová. Ezek csak rövid távú célok, de már ennek is örülni kell, mert eddig elég súlytalan volt a széria. Szinte minden fontosabb szereplőt megmozgattak, voltak olyan jelenetek, amelyeket egyszerűen nem tudtam hová tenni.

Részletezem...

0

South Park 14x01 - Sexual Healing

Visszatért az egyik legkedveltebb felnőtteknek (is) szóló rajzfilmsorozat, a South Park. Lassan már szüksége lesz személyigazolványra, hiszen a mai napon startolt el a 14. évad. Bizony, nem sok olyan széria található a kínálatban, amely ilyen öregecske lenne. A South Park népszerűsége töretlen. Hiába a sok-sok epizód, a készítők még mindig képesek valami újjal előrukkolni, hogy színesebbé tegyék életünket. Nem volt ez máshogy a mostani premiernél sem.

Tovább...

0

Lost 6x09 előzetes

0

Lost 6x08 – Recon

Ismét szépen belementünk a karakterek érzelmi világába. Ezt a részt is olyannak éreztem, mint a Caprica 1x06-ot, csak a Lost-os fiúk sokkal jobban csinálják. Leosztották nekünk a lapokat, felvázolták, hogy milyen irányba fog haladni a következő 3-4 rész. Mindezt meg lehet csinálni úgy, hogy üssön, de legalább ne untasson.

Tovább...

0

The Pacific - part 1

Tom Hanks és Steven Spielberg neve jól cseng, még akkor is, ha előbbi nem is tűnik fel a vásznon színészként. Az HBO méltán népszerű saját készítésű mini sorozatairól, amelyek világháborús eseményeket dolgoznak fel. Ezért is várták oly sokan a The Pacific - A hős alakulat című csodát. Ugyancsak világháborús sorozatról van szó, amely ezúttal nem a háború sújtotta Európába kalauzol el bennünket, hanem az ázsiai hadszíntéren történeteket meséli el.

Részletek a tovább mögött...

0