wouhn blogja

The Pacific - part 2

Tovább folytatódtak az izgalmak az HBO saját készítésű minisorozatában. Ezúttal egy csata külső szemlélői lehettünk, amit ugyan megnyertek az amerikai csapatok, de milyen áron.

Tovább...

0

Aliens vs. Predator - Requiem

Tudja valaki kicsoda Paul W.S. Anderson? Nem? Kicsit segítek. Ő a rendezője az Alien vs. Predator című film első részének, még 2004-ből. Csak sajnálni tudom szegény Mr. Anderson-t, hiszen 3 teljes éven keresztül úgy kellett lefeküdnie esténként, hogy ő rendezte a legrosszabb mozit ebben a mitológiában. 2007-ben aztán elkészült az Aliens vs. Predator 2, amely minden várakozást alulmúlt. Persze minden rosszban van valami jó. Paul W.S. Anderson fellélegezhetett, hiszen a legszarabb alienes, predatoros filmet már Greg és Colin Strause jegyzi.

Lássuk miért rossz...

5

Caprica 1x09 - End of Line (félévad-záró)

Félévi vizsgájához érkezett a Caprica című újonc sorozat. Sokan várták a széria képernyőre kerülését, főleg azok után, hogy jó egy évet kellett várni az első dupla rész után a folytatásra. Meg kell mondjam, hogy a kezdés pazar volt, sok-sok irány kínálkozott, amelybe elmozdíthatják a sorozatot.

Aztán jöttek hétről hétre a részek és egyáltalán nem győztek meg arról, hogy ebből a valamiből egyszer még kisülhet valami jó. A fináléra összekapták magukat az alkotók és produkáltak egy jó részt. Kár, hogy egyrészt nem volt hangulatos felvezetés, másrészt a top sorozatok esetében minden rész hoz olyan izgalmakat, mint itt az oly nagyra tartott finálé.

Nem csoda, hogy a Caprica nem lopta be magát a szívembe. Ettől függetlenül a továbbiakban is folytatódni fog a széria, mivel a SyFy csatorna elégedett a nézettséggel és a mutatott produkcióval is. Itt nálunk a Sorozatportálon is heti rendszerességgel helyet fognak kapni az elkövetkező részek beszámolói.

Lássuk milyen volt a finálé...

0

Caprica 1x08 - Ghosts in the Machine

Megszokhattuk már, hogy a Caprica-ban szinte semmi sem történik, tyúklépésben halad előre a történet. A változatosság kedvéért ez most is pontosan ugyanígy történt. Ahhoz képest, hogy már csak egy rész van a félévad-záróig, kicsit kevés. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de az egész sorozat kezd olyan érzéseket kelteni bennem, mint anno a TSCC. Ebből az alapanyagból lehetne sokkal sokkal jobb.

Tovább...

0

FlashForward 1x13 - Blowback

A múlt heti visszatérésnél az alkotók előtérbe hoztak egy-két szereplőt és arra lehetett következtetni, hogy a következő részben a többiek nagyobb szerepet kapnak majd. Ez így is lett. Akikkel legutóbb sokat találkoztunk, azok alig szerepeltek ezúttal. Ha úgy vesszük, két szálon futott a történet. Az FBI sztorija és Aaron Stark története.

Tovább...

0

Supernatural 5x15 - Dead Men Don't Wear Plaid

Olyan, mintha már kismillió éve nem jelentkezett volna új résszel az Odaát című sorozat. Jó, hogy végre visszazökkentünk a régi kerékvágásba a sorozatmentes hetek után. Nem is akármilyen epizóddal tért vissza sokunk kedvence. De erről csak a tovább mögött számolok be.

Tovább...

0