wouhn blogja

FlashForward 1x14 - Better Angels

Akárhányan is szidják a sorozatot, azt nekik is el kell ismerniük, hogy a FlashForward verhetetlen az epizódok végi WTF jelenetek terén. Az aktuális rész utolsó képsorai is olyanok voltak, hogy majd eldobtam az agyam.
Sőt, kifejezetten tetszetős volt a komplett epizód. A FlasForward valahogy mindig hozza a színvonalat.

Tovább...

0

Fringe 2x16 - Peter

A Fringe is visszatért a képernyőre új epizóddal. Nem is akármilyennel. Nekem nagyon tetszett az eheti rész. A cím nagyon sokat sejtet, ahogyan az előző etap utolsó képsorai is.

Tovább...

0

Inuyasha: The final act - A teljes szezon

Lement mind a 26 rész, véget ért az egyik legjobb anime. Ezúttal végleg. 167 epizód az eredeti sorozatból, 26 a The final act-ből, plusz 4 mozifilm. Ki akarna még ennél többet?
A lezárás gyönyörű volt. Pontosan olyan, amilyennek elképzeltem. Pozitív, megható. Egyszerűen fantasztikus.
Más szavakkal nem is nagyon lehet illetni a sorozatot, mert mindvégig pörgős, fordulatos, káprázatos volt. A tévés idény egyik legkellemesebb meglepetése. Egy olyan széria, amely minden része kiváló minőséget és színvonalat hozott. Mindig lehetett izgulni, hogy mit hoz a folytatás, aggódni a karakterekért.

Nézzük bővebben...

0

Supernatural 5x16 - Dark Side of the Moon

Elég jó rész volt a mostani. Kicsit butaságnak tűnő, de határozottan érdekes. Tetszik az, hogy ahogy haladunk előre, a fiúknak egyre inkább kicsúszik a lábuk alól a talaj és lassan már ott tartanak, hogy nem lesz semmi reményük az Ördöggel vívandó végső csatára.
Kíváncsi vagyok melyikük fogja először kimondani az igent. Na, de itt azért még nem tartunk.
Ellenben az epizód azzal kezdődött, hogy két férfi fegyvert szegetett az alvó Winchester testvérek fejéhez.

Tovább...

0

V 1x05 - Welcome to the War

Elég sokat kellett várniuk a rajongóknak, hogy újra friss és ropogós V epizódot láthassanak a képernyőn. A szünet hosszúra nyúlt, ahogy a várakozás is. Az ABC azzal próbált kedveskedni a nézőknek, hogy leadott egy összefoglaló részt, amely felvázolja az előző négy történéseit, szóval az is bátran bekapcsolódhat a sorozatba, aki véletlenül lemaradt az előzményekről.

Tovább...

0

Lost 6x10 - The Package

Jin és Sun központi figuraként került be az eheti epizódba. Legalábbis az alternatív valóságos cucc róluk szólt, de a szigeten tovább gyűrűztek az események. A rész címe sok mindent elmond. A package, vagyis a csomag nem tárgyat, hanem egy élő embert szimbolizál, akit Widmore-ék a szigetre hoztak, mert fontos feladata van. A tovább mögött elárulom kiről is van szó.

Tovább...

0