wouhn blogja

Doktor House 6x07 - Teamwork

Elég gyenge rész volt, telepakolva olyan apróságokkal, amik nagyon idegesítenek.

Ellentétben a Life címre hallgató Stargate Universe epizóddal, ennek legalább volt értelme. Sőt. Kifejezetten kellett az évadba, mivel színesebbé tette a történetet.

Csak azt sajnálom, hogy a jól megszokott sablontól nem tudnak a készítők elrugaszkodni. Összességében nekem nem tetszett, de elismerem, hogy fontos volt. Szívesen kihagytam volna, de hát ilyen ez a „pop szakma”.

Részletek...

0

Stargate Universe 1x09 - Life

Amilyen jó volt az előző rész, olyannyira gyengére sikeredett a mostani.

Nálam talán ez volt a mélypont, teljesen mást várok egy Csillagkapu sorozattól. Ahogy a cím is mutatja, életek, drámák, emberi tragédiák.

Olyan apróságokat akartak ránk tukmálni, amitől nagyon elment a kedvem. Semmi előrelépés, semmi értelmes történetszál. Az egész rész úgy ahogy van csapnivaló lett.

Folytatás a tovább mögött...

0

Supernatural 5x10 - Abandon All Hope

Január 21-ig pihenőre vonult a Supernatural. Eddig az időpontig nem láthatunk új részeket. Nem csoda, hogy a téli szünet előtti utolsó epizódra nagyon odafigyeltek az alkotók.

Biztos meghallották múlt heti kérésemet és előrukkoltak egy véresen komoly résszel a szünet előtt. Nekem nagyon tetszett, minden volt, ami kell.

Spoileres tartalom következik...

0

FlashForward 1x09 - Believe

Elérkeztünk ahhoz a fázishoz, amikor kicsit leül a sorozat. Az első pár rész az izgalomé volt, megmutatták mi következik, sok izgalmat csempésztek bele.

Most ott tartunk, hogy a készítők próbálják közelebb hozni a szereplőket a nézőkhöz.

Nem mondanám, hogy rossz epizód volt, csak más, mint amit eddig megszoktunk. Másra helyezték a hangsúlyt, ennyi.

Tovább...

0

The Prisoner 1x01 - Arrival

Egy 1967-es sorozat újragondolásának bevezető részét fedi a The Prisoner – Arrival című epizódja. 2009-es alkotásról van szó, amit az AMC csatornán csodálhatott a nagyérdemű.

Tekintsük mini sorozatnak, hiszen az egész történet mindössze 6 részt ölel fel. Talán nem is baj, nincsenek vakvágányok, felesleges jelenetek.

Azt még nem is mondtam, hogy kiváló színészek játsszák a főszerepeket. 6-os (Number Six) szerepében James Caviezel, míg 2-est (Number Two) Ian McKellen kelti életre.

Miért érdemes nézni a sorozatot? Mert hangulatos, hátborzongató, rendkívül ötletes, és mert a pilot remekül megadta az alaphangot a kibontakozáshoz.

Részletek a tovább mögött...

0

V 1x03 - A Bright New Day

Rájöttem miért nem kedvelem annyira ezt a sorozatot.

Mert annyira fogyatékosnak mutatják be az embereket. Jöttek ezek az űrlények, tettek 1-2 „csodát”, innentől már ők az Istenek. Egymás ellen fordítanak minket, élősködnek rajtunk, hízelegnek és legfőképpen ostobának néznek minket.

A legszomorúbb pedig, hogy akármit is csinálunk, ők győznek, mert pontosan tudják mikor mi következik. Minden tettünket, minden akaratunkat úgy irányítják, hogy fogalmunk sincs róla, hogy már most a szolgáik vagyunk.

Tovább...

0