wouhn blogja

Stargate Universe 2x09 - Visitation

Nem könnyű összefoglalni a mostani epizódot és az érzéseket, amiket kiváltott. Kezdjük talán azzal, hogy nem voltam elragadtatva a fejleményekkel, de halálra sem untam magam. Azt hiszem tökéletes példája a hosszú évadoknak az a rész. Egyszerűen valamivel ki kell tölteni a szezont és becsúsznak másfajta próbálkozások, amiket vagy megkajálnak a nézők vagy nem. Számomra pont ilyen a tökéletesen közepes epizód.

Tovább...

0

The Walking Dead 1x04 - Vatos

Ismét egy lassabb részt kaptunk folytatásnak, ami emberközpontúnak tekinthető maximálisan. Persze az akció sem hiányzott, de valahogy mégsem lehetünk maximálisan elégedettek. Szépen teljesít a sorozat és rövid idő alatt nagy kedvencemmé vált, de vannak hibák, illetve ki nem használt lehetőségek, amelyek ugyanúgy tükröződnek végül, mintha hibák lennének.

Folytatom...

0

Dexter 5x09 - Teenage Wasteland

Egy kicsit hosszabb, 55 perces résszel kedveskedtek nekünk ezen a héten az alkotók. Tényleg kedveskedés volt, mert ritkán látok ennyire összerakott és magas színvonalú epizódot. Bár lehet, hogy mindez csak lelkiállapot kérdése, mert a The Event után igazi felüdülés volt Dexter papa újabb kalandjait szemrevételezni. Nekem nagyon tetszett, amit most kaptunk, egész biztos volt jobb rész már az évadban, de most szórakoztam a legjobban. Minden a helyén volt, a történet is nagy lépéseket tett a finálé felé.

Tovább...

0

The Event 1x08 - For the Good of Our Country

Nehéz bármit is írni erről a részről, mert maga a történet mocorgott egy picit, de minden pozitívat elhomályosít az a mérhetetlen ostobasághalmaz, ami úgy általában jellemzi a sorozatot. Nem hiszem el, hogy nem tudnak a tengerentúlon kinőni a klisékből és minden olyan jelenetből, amit már előttük kis-millióan elsütöttek. Engem leginkább az epizód vége háborított fel.

Tovább...

0

Supernatural 6x09 - Clap Your Hands If You Believe

Ezen a héten a különkiadást láthattunk a Winchester fivérek kalandjaiból. Egy olyan résszel találtuk szembe magunkat, ami nem volt túl komoly, ismét poénosra vették a figurát az alkotók, ami mindig is jól állt a sorozatnak. A mostani rész is jól el lett találva, de láttam már jobbat is a korábbi évadokban.

Tovább...

0