wouhn blogja

Lost 6x14 - The Candidate

Az egyhetes pihenő után ismét visszaülhettünk a Lost hullámvasútra, amely ezúttal sem adta alább a színvonalat. Az évad – és egyben a sorozat – vége felé közeledbe elmondható, hogy kezdenek bedurvulni az események. Ebben az epizódban is történt egy-két meglepő, váratlan és fatális.

Minderről itt olvashattok bővebben...

0

Vasember 2

A 2010-es év egyik nagy durranásának ígérkezett a Vasember második része, legalábbis ha azt a felhajtást nézzük, ami a filmet megelőzte. Maga a mozi nagyjából olyan, mint az első rész. Egyáltalán nem rossz, de valahogy hiányérzete van az embernek. Legalábbis, ha összehasonlítjuk más Marvel filmekkel. Tudnék mondani pár olyan képregény adaptációt, amelyek jobban tetszettek. Ettől függetlenül ajánlom mindenkinek a páncélba öltözött szuperhős legújabb kalandjait.

Tovább...

6

Stargate Universe 1x15 - Lost

Ismét hozta nagyszerű formáját a Stargate Universe. Nagyjából azt kaptuk, amire az előző rész végi képsorok után számítani lehetett, plusz egy nem semmi befejezést. A sorozat utóbbi részei szinte kifogástalanok és nagyszerű szórakozást nyújtanak.

Tovább...

0

Doktor House 6x18 - Open an Shut

Nos, a mostani rész elég gyenge, lett, sőt inkább idegesítő. Ismét elővettek egy zűrös témát, amelyen lehet csámcsogni, közben az orvosainkból az kibújt az „én mindig mindenkinél jobban tudok mindent” tulajdonság, ami már az agyamra megy. Esküszöm, néha (?) fizikai fájdalmat okoz egy House rész végignézése. Még az sem enyhítette a kínt, hogy az aktuális páciens Sarah Wayne Callies volt, akit a Prison Break-ből már jól ismerhetünk.

Tovább...

0

Supernatural 5x20 - The Devil You Know

Az előző rész végi dolgokat követve haladtunk tovább az úton. Egy nem is olyan régi ismerős tűnt fel segítő szándékokkal a Sátán ellen folyó harca. Kérdés, hogy a fickóban mennyire lehet megbízni. Ugyanis az epizód végén elég nagyot kér egyik hősünktől. Azt kell mondjam, a sorozat nagyon összekapta magát a fináléhoz közeledve.

Részletek...

0

FlashForward 1x18 - Goodbye Yellow Brick Road

Janis-központú rész volt a mostani. Főként az imént említett hölgyre fókuszáltak, de emellett még szerepet kaptak a szokásos problémák is. Sőt, a sztori is haladt tovább, szóval semmi ok a panaszra.

Tovább...

0