wouhn blogja

The Mentalist 2x02 - The Scarlett Letter

Adott egy nő, aki lepottyant egy szép és magas hídról, amelynek következtében életét vesztette. Ez volt a jó hír. A rossz, hogy olyan mértékben roncsolódott a teste, hogy a halottkém szinte nem is tudott mit kezdeni vele.

Gyilkosság? Öngyilkosság? A nyomok arra utaltak, hogy bizony idegenkezűség vetett véget a szegény kisasszony életének.

Az ügyosztály tagjai, Patrcik Jane-nel karöltve tüstént neki is láttak, hogy felgöngyölítsék az ügyet.

Ugorj be a tovább mögé...

0

South Park 13x08 - Dead Celebrities

A South Park is visszatért közénk. Ugye emlékszünk még, hogy nyár elején a 13. évad 7. részével hagyták abba a sorozatot, és most ősszel láthatjuk a szezon további epizódjait.

Enyhén szólva is kényes és felkavaró témát feszegettek az alkotók, amely mellett nem lehet elmenni szó nélkül. A cím magáért beszél, én viszont csak a tovább mögött folytatom.

Tovább a purgatóriumba...

0

Supernatural 5x05 - Fallen idols

Vágjunk is bele a közepébe.

Az előző részek jobban tetszettek. Azt hittem legalább kapunk egy vicces és abszurd epizódot, amilyenből már régen volt a kínálatban. Biztos mindenki tudott róla, hogy Paris Hilton fog feltűnni ebben, épp ezért gondoltam, hogy nem lesz túl komoly.

Nem is lett az, de alul múlta a várakozásaimat.

Még akkor is, ha olyan „sztár” vendégszereplőket láthattunk, mint Paris Hilton kisasszony, aki saját magát alakította és voltak meglehetősen érdekes (gúnyos) mondatai saját magáról.

Feltűnt továbbá Paul McGillion, akit a Csillagkapu fanok igazán jól ismerhetnek az Altantisból.

A tovább mögött találjátok a többi rajongót és bálványaikat...

0

Fringe 2x03 - Fracture

Félig random rész került terítékre ezen a héten, amelyben ismét olyan üggyel foglalkoztak az áltudományos részlegen, amely nem kapcsolódik a fő irányvonalhoz. Vagy mégis?

Most már elmondható, hogy – lassan megszokott módon – az epizód végén mondanak egy-két olyan dolgot, ami felkeltheti a nézői kíváncsiságot a következő hétre.

Tovább...

0

Doktor House 6x03 – The Tyrant

Jajj emberek, engem egyszer a House fog a sírba vinni.

A múlthéten annyira mérges lettem rájuk, hogy sablonosak és vérszegények a részek, erre most előrántottak egy ilyet a kalapból.

Vicces volt, szórakoztató, igazán drámai, mégpedig úgy, hogy végig tudta tartani a szintet. Szubjektív vélemények következnek: naiv módon azt hittem, hogy ez az epizód is szörnyen rossz lesz és ismételten olyanokat írok, amiket nem szeretnék. Szó sincs erről.

Nálam a hét epizódja volt minden közül, amit nézek!

Nézzük a diktátor szemszögéből a tovább mögött...

0

Kedvcsináló - Inuyasha: The final act

Egy kicsit elfogult vagyok ebben a témában, ezért engedjétek meg, hogy ezzel a rövidke bejegyzéssel adjam hírül a kedves olvasóinknak, hogy elkezdődött az Inuyasha: The final act című sorozat.

Aki felkapja a fejét a híren, annak azt hiszem nem kell nagyon bemutatni a sorozatot. Sokáig láthattuk az RTL Klub és az Animax csatornákon az eredeti sorozatot, ami 167 részesre sikerült. Volt szerencsém látni mindegyiket és elég mélyen érintett, hogy úgy lett vége a szériának, hogy sehogy. Kellett nagyon a folytatás, amelyet végre mi magunk is megtekinthetünk.

Elvileg 20 rész körüli lesz, amely lezárja majd ezt a korszakos legendát. Külön öröm még, hogy minden a régi: a rajzok, a szereplők, a hangok, a feeling. Tekinthetjük úgy is, hogy ez a 168. rész, hiszen pontosan ott kapcsolódunk be a sztoriba, ahol annak idején abbamaradt.

Az első rész megtekintése után állíthatom, hogy izgalmakban most sem lesz hiány, és olyan jó kimondani, hogy az Inuyasha végre visszatért.

0