wouhn blogja

Doktor House 6x01 – Broken

Legjobb sorozatpremier idén? Eddig igen.

Olyan régóta várom már ezeket a változásokat; hogy kicsit kimozduljanak a hétköznapi részek kötelékéből és kaphassunk valami olyat, amilyet más kórházas sorozatban nem mernének meglépni. Emlékszünk még hol maradt abba az 5. évad? Kedvenc dokinkat hallucinációk gyötörték, ezért önkéntes alapon elmegyógyintézetbe vonult.

Innentől érdekes. Csak a tovább mögött...

0

Kedvcsináló - Rejtélyes igazságok

 

 

Igaz elég régi sorozat, de én még csak nem oly régen találkoztam vele először. Misztikum, néhol horror elemeket vonultat fel. Pikantériája, hogy 5 rövid történetet mesélnek el benne, amely közül 2 kitaláció, csupán a sorozat íróinak agyszüleménye, ellenben a másik 3 állítólag valóban megtörtént.

Persze joggal tehetjük fel a kérdést, hogy tényleg megtörténhetnek ilyen esetek? Nem akarok nagyon konkrétumokba bocsátkozni, mert még én sem láttam minden részt, de elég durva dolgok vannak benne. Szellemek, különleges lények, hátborzongató találkozások a természetfelettivel, megérzések, stb.

Könnyed esti szórakozás, amely képes megalapozni az éjszakai álmatlanságot vagy éppen rémálmokat. Mindenesetre, aki kedveli a horror műfajt, azoknak bátran merem ajánlani a Rejtélyes igazságokat, mert igaz – kora miatt – néhol kissé gagyi és gyermeteg, de mindenképpen elgondolkodtató.

Az adott epizód végén a műsorvezető persze lerántja a leplet, hogy mely történetek voltak igazak és melyek csak a képzelet szüleményei. Bátran lehet közben tippelni, bár a találati esélyek nem túl kedvezőek, mert mindegyik elég hajmeresztő.

Régebben a Viasat 3-on lehetett látni a sorozatot, manapság is még beszerezhetők a részek (4 évad) ilyen-olyan forrásokból.

Jó borzongást!

 

0

Heroes 4x01-02 - Orientation

 

Végre valahára a hősök visszatértek közénk. Mégpedig nem is akárhogy, egy 2 órás évadnyitó epizóddal. Biztos ismételten sok helyen lehúzzák majd a sorozatot, én nem érzem, hogy szar lenne. Amíg lesz Heroes, addig biztosan nézni fogom.

Új évad, új fejezet. Mégpedig redemption (megváltás) címmel. Valljuk be, ez így nem sokat mond, az, hogy mit tartogat ez a fejezet, még a jövő muzsikája.
Az új szereplők behozása ígéretesnek tűnik, főleg Robert Knepper. Na jó, elfogult vagyok a Prison Break miatt, de végre látok valakit, akinek van is némi tehetsége ehhez a szakmához. Nem úgy, mint egyeseknek.

Karácsonyra mindenképpen azt kívánom, hogy lássunk egy nagyon jó évadot, amely a kétkedőket és idő előtt távozókat is meggyőzi, hogy igen is a Heroes-nak helye van az NBC hétfői programjában.

A tovább mögött folytatom...

0

Visszatér a Terminátor - The Sarah Connor Chronicles?

A rajongók ilyen módszerekkel kívánják vissza varázsoltatni a TSCC-t a képernyőre.
Ha te is csatlakoznál a kezdeményezéshez, nézz be a képen látható weboldalra.

0

Karikatúra - Gordon Ramsay

Deena nevű felhasználónk találta ezt a képet. Köszönjük szépen!

0

The Vampire Diaries 1x01-1x02 – Első benyomások

 

A The CW csatorna újoncáról van szó, amelynek története nem mindennapi. Egészen ötletesnek tartom, csak volt egy rossz sejtésem, ami eddig úgy tűnik be is jött.

!Spoiler veszély! Tovább...

0