wouhn blogja

Supernatural 6x10 - Caged Heat

Ez igen! Újra egy rendkívül jó Odaát epizódba botlottunk, amely a komolyabb vonalt erősítette és nem gyenge megvalósítást kapott. Itt aztán volt minden, mi szemszájnak ingere. Még egy meghatározó szereplőt is elvesztettünk. Természetesen mindenki tiszteletét tette, aki számít. Kétségtelenül az évad legjobb részei közé sorolható.

Tovább...

0

Fringe 3x08 - Entrada

A Fringe is hosszabb szünetre vonul, a készítők gondoltak egyet és lezárták a történet eddigi szakaszát, hogy a visszatérés után valami egészen újjal folytathassák. Nagy várakozás előzte meg ezt az epizódot, mert végre összeértek a szálak, az írók nem húzták túl sokáig az adott problémakört és joggal várhattuk, hogy valami egészen különleges élményben lesz részünk. A tovább mögött kiderül, hogy miként is jött ez össze.

Tovább...

0

The Event 1x09 - Your World to Take

Számomra a The Event eddig a be nem tartott ígéretek sorozata. Annyi potenciál lenne pedig egy ilyen misztikus szériában, de a készítők folyamatosan rosszul sakkoznak és apróságok miatt válik egy-egy rész érdektelenné. Szerintem sokan visszasírják a FlashForward-ot, köztük én is. Nálam az Event tuti bukó kategória sajnos. Feltámadhat még a szikra, de ahhoz tényleg óriásit kell ütnie a szünet előtti utolsó résznek.

Tovább...

0

Stargate Universe 2x10 - Resurgence

A Stargate Universe hosszabb pihenőre vonul, ebben az évben már nem találkozhatunk új résszel. Nem meglepő, hogy a készítők apait-anyait beleadtak, hogy fogcsikorgatva vonuljunk pihenőre a sorozattal együtt. A céljukat maximálisan elérték, a finálé büntetett, maga az epizód is szépen felvonultatta azt, amiért szeretjük a sorozatot.

Tovább...

0

The Walking Dead 1x05 - Wildfire

Szépen tartja magát a sorozat, a színvonal semmit sem változott, maga az epizód is jobb volt, mint a legutóbbi. Milyen kár, hogy csak 6 részes lesz az első évad, így 5 megtekintése után még egyáltalán nincs finálé közeli hangulatom. Pedig elvileg a Wildfire vezette elő a finálét, amely egész biztos hozni fog váratlan szituációkat. De ne szaladjunk ennyire előre, inkább emlékezzünk meg a mostaniról, amelyben ismét az emberi pillanatoké volt a főszerep.

Tovább...

0

Dexter 5x10 - In the Beginning

A végjátékhoz közeledve egyre erőteljesebb epizódok váltják egymást. Ez a mostani is valami ilyesmi képet akart festeni, ami többé-kevésbé összejött, de én a múlthetin jobban szórakoztam. De legalább az események haladtak, az évadra igazából nem sok panasz lehet, hozza a kötelezőt.

Tovább...

0

Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész

Megérkezett hozzánk J.K. Rowling nagy sikerű könyvének záró epizódja. Pontosabban annak is az első felvonása, ugyanis az epikus finálé befejezését csak jövőre tekinthetik meg a rajongók. Nem olvastam a könyveket, ezért arról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen a film a regényhez képest, de legalább láttam az előzőeket, így mégis van valami képem erről a különleges világról. Elöljáróban csak annyit, hogy ez a mozi sem okozott csalódást.

Tovább...

7