wouhn blogja

Kedvcsináló - 4400

 

Nemrégiben a 4400 című nagysikerű sorozat főcímdalába botlottam és azon tűnődtem el, hogy mennyire hiányzik nekem ez a széria. Persze nem volt a világ legjobbja, mégis örömet leltem benne. Tetszett az egész koncepció úgy, ahogy volt.

Eredetileg egy pár részes minisorozatnak indult, amely végül 4 évadon keresztül ültette le a nézőket a képernyő elé. Nem is tudom, hogy manapság fellelhetők-e a részek bizonyos forrásokból, aki nem ismeri a sztorit, de szeretne egy hangulatos sorozatot nézni, annak bátran merem ajánlani. Műfaját tekintve misztikus scienfe fiction-ről van szó, amely olykor olykor drámai elemeket is tartalmaz.


A bevezető részből megtudhatjuk, hogy pontosan 4400 ember tért vissza egy fénylő gömbben, akik mindegyike sok évvel ezelőtt eltűnt. Egyesek csak pár éve váltak köddé, mások felett már jócskán ejárt az idő, gyakorlatilag halottnak kéne lenniük, azonban egyikük sem öregedett egyetlen percet sem. Minden visszatérő természetfeletti képességekkel jött vissza. A történet alakulásával sok kérdésre választ kapunk, közben újabb kérdések kerülnek elő.


Az meg már csak hab a tortán, hogy pont olyankor hagyták abba a sorozatot, amikor igazán nagy dolgokra került volna sor. Nem volt elég nézett, ezért a USA csatorna levette a képernyőről. A rajongók még petíciót is benyújtottak, hogy megmentsék kedvencüket, azonban minden erőfeszítésük kudarcot vallott, így a 4400 örökre eltűnt az aktív sorozatok népes táborából. Kár érte.

Ja és keressetek rá Amanda Abizaid – A place in time (4400 főcímzene) című muzsikájára videóval együtt.

0

X-akták fanoknak

0

90210 képek


0