wouhn blogja

Tekken

Én személy szerint egyszerre nagyon vártam is a filmet, de féltem is, hogy milyen lesz. A Tekken játéksorozat mára már legendássá vált, amely 2010-ben megérett arra, hogy élőszereplős mozi készüljön belőle. Csak ugye jól tudjuk, hogy általában az ilyen adaptációk láttán a rajongók inkább a szájukat húzzák, mintsem mosolyra görbítenék azt. A Tekken mozifilm sem fogja megváltani a világot, de legalább amit kaptunk, az kinéz valahogy. Már-már a nézhetőség határát súrolja.

Tovább...

5

Az utolsó léghajlító

A világszerte népszerű rajzfilmsorozat, az Avatar: Az utolsó léghajlító sikere eredményezte, hogy élőszereplős mozi készülhessen belőle, amely bátran sorolható a sláger filmek körébe. Ez a mozi a manapság oly népszerű könnyed kaland/fantasy vonalat erősíti. Nem is mondhatnám, hogy kitűnik a mezőnyből, egy fiataloknak szánt mesével van dolgunk, amit akár az egész család élvezhet egy mozilátogatás alkalmával.

Tovább...

5

The Pillars of the Earth 1x01 - Anarchy

Ken Follett nagy sikerű regényéből, a Katedrálisból (The Pillars of the Earth) készült ez a 8 részes minisorozat, amelynek pikantériája, hogy a nagy részét kis hazánkban forgatták. Ez a stáblistából is kitűnik, hiszen sok-sok ismerős csengésű névvel találkozhatunk. Ha mindez mellé megemlítem, hogy a készítők között van Tony és Ridley Scott, akkor sejthetjük, hogy egy olyan sorozatról van szó, amelyre érdemes odafigyelni. A műfaját tekintve egy történelmi dráma, amely a sötét középkorba kalauzol el bennünket.

A cikk folytatódik a tovább mögött...

0

Előzetes: Yogi Bear

0

Persons Unknown 1x07 - Smoke and Steel

Az előzőnél valamivel jobbra sikerült a hetedik rész, de még mindig elég középszerűnek mondható a sorozat. Érdekes elgondolkodni azon, hogy nyáron egy ilyen széria még elmegy, de a sorozatos idény kellős közepében elég valószínű, hogy „éhen halna”.
A szokásos mederben evickéltünk tovább, ismét kiderültek érdekességek és egy újabb szereplőhalál tarkította az elraboltak szürke hétköznapjait.

Folytatom...

0

A varázslótanonc (The Sorcerer's Apprentice)

Egy könnyed, szinte már családias kalandfilmet köszönthetünk a Varázslótanonc személyében. Maga az alkotás a közepesnél valamivel jobbra sikerült. Igaz, nem egy kőkemény drámáról vagy akcióról van szó, csupán szórakoztatni kíván, amit elég jól csinál. Azzal viszont egyet kell érteni, hogy egy bizonyos kor felett már nem nyújt olyan kirobbanó szórakozást.

Tovább...

5