wouhn blogja

Ez Gacy jó lesz!

0

A kaptár - Túlvilág

Eljött hát közénk a soron következő Resident Evil mozi, az Afterlife. A valódi 3D-s élményt kedvelők remek szórakozás elé nézhetnek, ugyanis szépen kihegyezték ezt a filmet a látványra. Pontosabban a 3D-s látványra. Ezzel nincs is semmi baj, ha nem a történet látja kárát. Mert ugye sokszor előfordul, hogy kapunk egy remek képi megjelenítést, amit megspékelnek egy vacak sztorival. Szerencsére itt a rendező megtalálta az aranyközéputat és egy izgalmas, élvezhető akció filmet hozott össze.

A cikk ide kattintva folytatódik...

5

Priest trailer

0

Saw 3D előzetes

 

0

Sherlock Holmes és a lángoló város

Még mielőtt valaki azt gondolná, hogy egy új, nagyszabású mozit fogok bemutatni, nagyon téved. A The Asylum stúdió DVD-re szánt gyöngyszeme, amelyet a 2009-es Sherlock Holmes mozi ihletett és annak sikerein táncolva kívánták elropni a bécsi keringőt. Ha őszinték akarunk lenni, nem is sikerült olyan rosszul a bemutatkozás. Persze a Guy Ritchie-féle alkotással nem veheti fel a versenyt, mégis szép számmal fogytak a DVD-k a megjelenés után nem sokkal. Ugyan ki tudna ellenállni egy ilyen plakátnak?

A cikk ide kattintva folytatódik...

4

Persons Unknown - A teljes első évad

Véget ért a sorozat első szezonja, ezzel együtt az egész széria is, hiszen az NBC nem tart igényt a folytatásra. Ez nem is csoda, hiszen elég felemás teljesítményt nyújtott a Persons Unknown. Nagyon jól indult, de valahogy nem sikerült fenntartani az érdeklődést, kissé beleszürkültünk a cselekménybe. A vége ismét szárnyalt, nekem kifejezetten tetszett. Mindezek tudatában el kell ismernünk, hogy a sorozat nem érdemelte volna meg, ha megkapja a második évados berendelést.

A cikk ide kattintva folytatódik...

0

Kedvenc sorozataink visszatéréseinek dátumai

Ahogy az lenni szokott, szeptemberben megkezdődik a sorozatidény, nem árt tudni, hogy kedvenceink mikor térnek vissza közénk.
A listát a tovább mögött találjátok.

Tovább...

0

A Jó, a Rossz és a Csúf

Az IMDB top 10 hétvége következő versenyzője a nagyon előkelő 5. helyen áll a kiválóbbnál kiválóbb filmek csarnokában. Régi nagy klasszikus, amely Olaszországban látta meg a napvilágot még 1966-ban. Már nem ma volt, ugye? Mindez semmit sem befolyásol, hiszen örök értékű mozi készült Sergio Leone rendezésében. Az azóta már jobblétre szenderült western műfaj egyik kiemelkedő képviselője. Még a mai kor gyermekének is kiváló szórakozást nyújt.

Tovább...

8