wouhn blogja

Fringe 3x03 - The Plateau

Érdekes a sorozat új előadásmódja, hiszen a páratlan részek a túloldalról szólnak, a párosak pedig a mi világunkról. Nem tudom mennyire szerencsés egy ilyen kivitelezési mód, de legalább mindkét oldal életéről friss információkat kapunk. Továbbra is az egyik szemem sír, a másik nevet, mert túl sok klisét használnak fel a fő szál felgöngyölítéséhez, de legalább az aktuális eset nagyon jó lett.

Tovább...

0

Caprica 1x10 - Unvanquished

Tudjátok, hogy van az a mondás a „kellről” és a falat kenyérről. Nos, ez a sorozat semennyire sem kell, mert továbbra is csak ígérgetnek fűt-fát az alkotók, de nem látni semmiféle javulást, ami a színvonalat illeti. Régen volt már a félévad-zárója a szériának, március óta nem láthattunk új részeket és megmondom őszintén, egyáltalán nem hiányzott. Szerintem nem okozok akkora lelki traumát senkinek, ha azt mondom, hogy jelenleg ez a leggyengébb sorozat, amellyel itt, a Sorozatportálon foglalkozunk.

Tovább...

0

Hawaii Five-0 1x03 - Malama Ka Aina

Azt hiszem a Hawaii Five-0 rajongók hosszú életútra számíthatnak, legalábbis ami kedvencüket illeti. A sorozat elég jól teljesít, a színvonal és a nézettség is korrekt, jelen pillanatban úgy tűnik zsebben a második évad. Egyszerű nézői szemmel elmondható, hogy nagyon kellemes benyomást kelt, kicsit könnyedebb hangvételű, remek kikapcsolódást nyújt. A harmadik rész sem adta alább. Ne várjunk észveszejtő sztorit vagy óriási rejtélyeket, csak a tiszta szórakoztatást, ami nagyon jól illik az egész környezethez.

Tovább...

0

The Event 1x03 - Protect Them from the Truth

Talán ma van a visszavett tempók napja, hiszen a The Event című újonc sem teljesített annyira szépen. Valahogy túl szürkére sikerült az aktuális epizód, pedig a készítők mindent megtettek. Kérdés, hogy ez mire elég, hiszen a széria nézettsége sem az igazi. Sokan elpártoltak az első rész után, ami rossz előjel az Álmoskönyv szerint. Nekem személy szerint rossz érzéseim vannak, de majd kiderül. Én szurkolok az Eseménynek, hogy összekapja magát és ki tudjon bontakozni.

Tovább...

0

Dexter 5x02 - Hello Bandit

A nálam nagy sikert aratott évadnyitó után picit visszavet Dexter papa is a tempóból. Nem volt az epizóddal semmi gond, csak nem tudta hozni ugyanazt a színvonalat, amit a szezon bevezetője produkált. Ettől függetlenül az alaphelyzet továbbra is érdekes, főhősünknek új dolgokkal kell megbarátkoznia. Ha pedig azt mondom, hogy Kyle Butler, akkor sokan kikövetkeztethetik, hogy milyen problémákkal kell szembenéznünk.

Tovább...

0