wouhn blogja

Supernatural 6x12 - Like a Virgin

Újult erővel tért vissza közénk az itthon Odaát néven ismert sorozat. A hosszúra nyúlt téli szünetet követően az események új irányt vettek, készüljön fel mindenki, hogy az évad új főszálat kap, amely semmivel se rosszabb, mint az előző.

További részletek...

0

Fringe 3x11 – Reciprocity

Kicsit meglepett ez a rész, nem gondoltam volna, hogy ilyen irányba kívánnak továbbmenni az alkotók. Mondhatnám, hogy picit fintorogtam a változásokon, de hiszem, hogy pontosan tudják mit csinálnak. A tovább mögött részletezem az adott epizódban történteket.

Tovább...

0

Being Human US 1x02 - There Goes the Neighborhood: Part II

A korrekt első rész után kíváncsian vártam, hogy a folytatás is tudja-e tartani a színvonalat és fenntartani az érdeklődésem a sorozat iránt. Amerikai módira a pilot olyan képsorokkal zárult, amelyek alaposan meghozták az ember kedvét a történet folytatása iránt. Azt hiszem nem lövök le túl nagy poént ha azt mondom, hogy továbbra is van kedvem nézni a SyFy újoncát.

Tovább...

0

Being Human US 1x01 - There Goes the Neighborhood: Part I

Egyre népszerűbbek a külföldi sorozatok amerikai feldolgozásai. Bizony, ha már nem tudnak az alkotók újat kitalálni, logikus lépés, hogy olyan anyaghoz nyúlnak, ami más országban már sikerrel vette az akadályokat, remélve, hogy az amerikai nézőknek is tetszeni fog. A Being Human angol felmenőkkel büszkélkedhet. A szigetországban épp a napokban debütált a széria harmadik évada, ezzel párhuzamosan mutatkozott be a pilot az USA-ban.

Tovább a teljes cikkhez...

0

Fringe 3x10 - The Firefly

Hosszú idő után jelentkezett új résszel a Fringe, immáron a pénteki halálnapon. Nagyon kérdéses a sorozat jövője, a gyenge nézettség miatt pakolta át a csatorna péntekre, ahol csak úgy tud életben maradni, ha nem veszít még több nézőt. Ettől függetlenül a széria egyáltalán nem nevezhető rossznak, nekem személy szerint az egyik nagy kedvencem, pontosan azért, mert mindig tud húzni valami váratlant, amivel elkápráztat.

Tovább...

0

The Cape 1x03 - Kozmo

A The Cape első két felvonása kellemes meglepetést nyújtott, bátran hihettük, hogy a folytatás is hasonló eredményeket csillogtat majd meg. Nem is kellett csalódni, a készítők jól megkomponálták a Kozmo névre keresztelt epizódjukat. Még mindig elég bevezető szagúak az események, az igazi kibontakozás még várat magára.

Tovább...

0