wouhn blogja

supernatural 6x05 - Live Free or Twihard

Egész kellemes meglepetéseket okoz mostanában a Supernatural. Féltettem a sorozatot, hogy nem fogja már hozni a régi formáját. Nekem a régi-új irányvonal nagyon tetszik, színvonalban semmi különbséget sem látok az elmúlt szezonhoz képest. Mostanában elég sok széria jelentkezik amolyan időhúzós, lapterítős résszel, amely unalmasabbra veszi a figurát, de új szálakat nyit meg. Itt is valami ilyesmi érzésem van, csak sokkal jobban el tudták adni az epizódot. Nekem kifejezetten tetszett.

Tovább...

0

Stargate Universe 2x04 - Pathogen

Egy újabb visszafogott, az érzelmekre ható epizóddal találkozhattunk. Nem volt nagy durranás, de az emberi faktor igen erősre sikerült és szépen bontakozott ki. Majdnem időhúzó jellegű részről beszélhetünk. Ha szebben akarunk fogalmazni, akkor a kártyaparti leosztási fázisába érkeztünk, ahol még semmi sem biztos, mindenre van esély. Ezzel egy időben új szálat nyitottak, ami valószínűleg még hosszú ideig aktuális marad.

Tovább...

0

Supernatural 6x04 - Weekend at Bobby's

A legnagyobb öröm amit mondhatok, hogy nálam a hét (mármint a múlthét) nyertese a Supernatual, mégpedig ezzel az epizóddal. Régen láttam ennyire elragadó Odaát részt. A készítők kitettek magukért és egy olyan szereplőt helyeztek középpontba, aki jobbára csak epizódszerepeket kapott, de mindannyian jól ismerjük. Bobby Singer hatalmas fazon, akit kicsit közelebbről is megismerhettünk.

Tovább...

0

Fringe 3x04 - Do Shapeshifters Dream of Electric Sheep?

Páros rész lévén most a mi világunk eseményeit bonyolítottuk le. Ismét felemás érzések kavarognak a résszel kapcsolatban. Ha átgondolom, akkor inkább csalódás, mint pozitív, de lényeges gondok nincsenek. Ellenben az egyik kedvenc szereplőmet lenullázták, valószínűleg többé nem látjuk viszont. Az a bizonyos probléma, amiről már annyit írtam, továbbra is fennáll és úgy tűnik ez az állapot így is fog maradni még egy jó darabig. A Walter körüli „felfordulás” pozitív hatásokat váltott ki, mindjárt részletezem is.

Tovább...

0

Dexter 5x04 - Beauty and the Beast

Ismét a múltheti előzetesre tudok hivatkozni, ha azt mondom, hogy csalódás volt ez a rész. A trailer alapján többet vártam. Sajnos eléggé időhúzó jellege volt az egésznek. Egy szálat lezártunk, egy másikat megnyitottunk, amiből még bármi kisülhet, de ettől még nem elégítette ki az elvárásaimat. Továbbra is hiányolom azt a bizonyos nagy lépést.

Tovább...

0