wouhn blogja

Supernatural 6x15 - The French Mistake

Az előző heti promóból egyértelműen kiderült, hogy milyen epizódot is kapunk ma. Legutóbbi bejegyzésemben megemlítettem, hogy hiányoznak a lazább, könnyedebb hangvételű, poénos részek. Most megkaptuk az adagot, nem is akármilyen megvalósításban. Iróniától, főként öniróniától nem mentes szórakozásban lehetett részünk.

Tovább...

0

Fringe 3x14 - 6B

A bemutató alapján egészen érdekes résznek ígérkezett a 6B címet viselő alkotás. Túl nagy problémáim nem is akadtak a résszel, eltekintve attól, hogy még mindig nem az igazi. Az előzőhöz képest sokkal jobb, volt egyfajta különös hangulata, amely segített az élvezeti érték javításában. Csak sajnos aki követi a sorozatot tudja jól, hogy mi vár még ránk, abban egész biztos nem lesz semmi köszönet.

Tovább...

0

Supernatural 6x14 - Mannequin 3: The Reckoning

Az előző heti gyengélkedést követően a sorozat kicsit más vizekre evezett. A legutóbbi záró képsorok éppen elegendő kedved csináltak a folytatáshoz, amely mégsem kápráztatott el bennünket. Az előzetes alapján azt gondoltam, hogy egy poénosabb rész következik, ez sem jött be. Inkább a korai évadok hangulatát idéző epizódot kaptunk, ahol az aktuális ügy történetével akartak minket elcsábítani, némi drámával egybekötve.

Tovább...

0

Fringe 3x13 - Immortality

Az az igazság, hogy nehéz bármi jót mondani a Fringe utóbbi teljesítményéről, mert a sorozat elkezdett egy olyan irányvonal felé haladni, amely nem feltétlenül előnyös. Főleg az ismert nézettségi adatok birtokában, nem lenne jó ötlet még több rajongót veszíteni. Pedig ha így folytatódik a széria biztos lesznek elpártolók.

Tovább...

0

Supernatural 6x13 - Unforgiven

Úgy tűnik ezen a héten megleptek minket egy elég lapos és felületes résszel, amelyből szinte minden hiányzott, amiért ezt a sorozatot szeretjük. Hiába minden igyekezet, az évad egyik leggyengébb epizódját köszönthetjük, amit csak a záró képsorok tudtak egy picit felrázni. A legnagyobb baj, hogy túl nyilvánvaló volt a készítők szándéka.

Tovább...

0

Fringe 3x12 - Concentrate and Ask Again

Az előző heti gyengébb részt egy hasonló kaliberű követte, amely kivételesen nem a főszál eseményeit dolgozta fel, de legalább megpróbálta szórakoztatni a kedves nézőt. Hogy ez mennyire sikerült, a tovább mögött kiderül.

Tovább...

0