Született feleségek 7X17 Minden különbözik, semmi sem változik (Everything's Different, Nothing' Changed)

Miután Beth az előző részben megmásíthatatlan döntést hoz, mindenki sajátos módon próbál megbirkózni a dologgal és azzal, amit eszükbe juttat. Valaki úgy érzi, hogy cserben hagyta, valaki úgy, hogy hinnie kellett volna benne, valaki, hogy talán jobban meg kellett volna ismernie. De mindezeknek már nincs jelentősége, hiszen Beth nincs többé...

A Lila akác köz lakói nagyon örülnek a hírnek, hogy Susan (Teri Hatcher) végre új vesét kap, és meggyógyul. Fogalmuk sincs arról, hogy kitől és milyen körülmények között jutott Susan az új szervhez. Beth Young (Emily Bergl) ugyanis még az előző részben súlyos döntést hozott, felajánlotta veséjét Susannak, majd fejbe lőtte magát. Amikor a széplakiak szembesülnek ezzel, mindenki másképp reagál. Beth egyébként nem hal meg, de agyhalott lesz, gépek lélegeztetik. Paul nem tud szabadulni a gondolattól, hogy a nő talán tényleg szerette őt, és emiatt nem hajlandó "elengedni" a nőt, azaz nem hagyja, hogy lekapcsolják a gépeket. Még ősi ellenségét, Felicia Tillmannt (Harriet Sansom Harris) is meglátogatja a börtönbe, de ettől még rosszabbul érzi magát.

Bree (Marcia Cross) azzal küzd, hogy miért nem segített Beth-en, hiszen talán ő volt az utolsó, aki még beszélt vele. Látta, hogy valami nem stimmel mégis otthagyta, eszébe jut Marie Alice esete is. Így amikor Andrew (Shawn Pyfrom) bajba kerül, Bree elhatározza, hogy most nem fogja magára hagyni.

Tom Scavo (Doug Savant) rendkívül jó ajánlatot kap, ha elvállalná az új munkát, többet keresne, jobb autója lenne és jobb pozícióba is kerülne. Ő mégsem akarja a munkát, mert nem akarja Carlost (Ricardo Chavira) cserben hagyni. Lynette (Felicity Huffmann) erőteljes nyomására azonban mégis elvállalja, gyanítom, hogy ennek még lesznek következményei.

Gaby (Eva Longoria) és Renee (Vanessa Williams) egy bulit szerveznek, de Beth halála miatt mindenki lemondja a partit. Renee mégis görcsösen ragaszkodik a dologhoz, még akkor is ha "furcsa" közönségnek kell megszervezni a bulit. Végül Gaby rájön, hogy miért olyan fontos Renee-nek ez az egész...

Susan vegyes érzésekkel fogadja Beth nagylelkű és kissé őrült(?) cselekedetét. Nagyon hálás, hogy ezzel megmenekülhet az életveszélytől, de nem is érti, miért volt ilyen kedves vele Beth, amikor ő sosem volt hozzá rendes. Tulajdonképpen egy kicsit meg is könnyebbül, amikor Paul nem engedélyezi a Beth-t életben tartó gépek lekapcsolását.

Az epizód végén azonban Paul valami olyanra szánja el magát, ami azt hiszem teljesen meglepő a részéről. A kérdés az, hogy önzetlenül teszi vagy hátsó szándék vezérli. Az is kérdés, hogy Bree és Andrew meg tudnak-e birkózni egy nagy problémával? És az is, hogy Tom és Lynette házasságát vajon befolyásolja-e az új munka?

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről